自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

回覆:家文 的帖子

其實唔知佢叫咩名,人地帶我去

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-07-31 發表返大陸

原帖由 olkan 於 15-07-31 發表
我都知唔足鐘,得45分鐘一part, 但好多時佢哋會話針水你飲,去廁所,去洗手。按兩part其實得個半鐘,真係唔 ...
如果按臉嘅話洗手都正常,我好鐘意按臉

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 olkan 於 15-07-31 發表我都

原帖由 家文 於 15-07-31 發表
如果按臉嘅話洗手都正常,我好鐘意按臉
洗手5分鐘,去廁所又5分鐘,飲水又唔見人幾分鐘。個半鐘唔見1幾分鐘呢

侯爵府

回覆 cathy11 的帖子

聽說拔罐好有幫助,我自己未試過。

別墅

回覆:cathy11 的帖子

我試過同阿媽喺香工做類似韓國\'汗蒸幕\',就咁瞓响熱辣辣地板40分鐘,出咗勁多汗,成個鬆晒,我媽話連手臂痛都好返

珍珠宮

引用:我試過同阿媽喺香工做類似韓國\\\'汗蒸幕\\\',

原帖由 nicole_iloveyou 於 15-07-31 發表
我試過同阿媽喺香工做類似韓國'汗蒸幕',就咁瞓响熱辣辣地板40分鐘,出咗勁多汗,成個鬆晒,我媽話連手臂 ...
請問香工即係邊處?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:大家有無做按摩-推拿-通淋巴 

我有做通淋巴、但不及我每晚、拉筋加慢跑10分鐘、真係舒服好多

順順利利 大吉大利       

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 nicole_iloveyou 於 15-07-31 發表
我試過同阿媽喺香工做類似韓國'汗蒸幕',就咁瞓响熱辣辣地板40分鐘,出咗勁多汗,成個鬆晒,我媽話連手臂 ...
好想試下係邊架?幾$$??

順順利利 大吉大利       

男爵府

回覆:大家有無做按摩-推拿-通淋巴 

我有係旺角做開淋巴,做完真係冇咁腫同咁攰,次次做完都即刻要去個廁所,不過7月1我都跟左個朋友上新美姿按淋巴,(因為要陪佢同佢阿媽去羅湖商業城整甲同眉),按3個鐘身一個鐘腳,好在上得早,都唔洗點等,按完腳即上房,但最好笑係按左2個鐘身之後,佢竟然全場停電冷氣都冇埋,個啲按摩師唯有開佢電話個燈繼續按埋個一個鐘,開頭又話15分鐘整好,之後都要按埋part身先整好,好在按3part,但黑仔事仲未完。。按完我有沖涼架,但係唔知點解隻腳都要爆大大粒瘡囉,平時我按都冇既

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

喺邊嫁想試呀!

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

複式洋房

我有做通林巴的

別墅

回覆:olkan 的帖子

香港工業中心,荔枝角mtr附近

別墅

回覆:charmaine_1 的帖子

囍X能量房,我都係fb見到咋,98蚊試做