親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介?

我上次去有本地人介紹去一間叫lung sawai食海鮮,幾好,海邊view,冇乜遊客,全部泰國人,海鮮都唔貴

男爵府

引用:今日由Dusit+Thani+Resort+(Beach+Rd頭)坐

原帖由 hayamama 於 15-08-01 發表
今日由Dusit Thani Resort (Beach Rd頭)坐爽條去Pupen,包車來回,先600b!可能係呢排個市比較靜,所以車費 ...
下個月第一次芭堤雅自由行訂左呢間,多口問這間酒店設施同早餐得吾得;打算在酒店附近去按摩,同一晚去看人妖秀,有乜特別要注意,請多多提醒我。
多口問埋你是巴士定包車從機場去酒店,謝謝

大宅

懸崖餐廳冇得輸,食物99分日落海景100分
遠都值得去
咁遠既芭堤雅都去到,冇值口呢間餐廳唔去

大宅

回覆:my-baby 的帖子

多謝你既意見!等我再諗諗先!

大宅

我想問在 CGMB 坐的士去 Pupen 大約幾錢? 車程幾耐時間呢?

男爵府

引用:Quote:原帖由+hayamama+於+15-08-01+發表今

原帖由 Wronglover1 於 15-08-02 發表
下個月第一次芭堤雅自由行訂左呢間,多口問這間酒店設施同早餐得吾得;打算在酒店附近去按摩,同一晚去看人 ...
請問你返黎未,最後由機場去芭提雅酒店你坐巴士定的士?車費&車程?

I love my dear husband and dear daughter.

男爵府

引用:Quote:原帖由+Wronglover1+於+15-08-02+發

原帖由 ELJCHL 於 15-09-20 發表
請問你返黎未,最後由機場去芭提雅酒店你坐巴士定的士?車費&車程?
下星期先去,回來再話你知

男爵府

引用:Quote:原帖由+ELJCHL+於+15-09-20+發表請問

原帖由 Wronglover1 於 15-09-20 發表
下星期先去,回來再話你知
Ok thx

I love my dear husband and dear daughter.

子爵府

引用:請問大家有無介紹+,+想係芭提雅海邊食海鮮+

原帖由 EstellaWong 於 15-07-31 發表
請問大家有無介紹 , 想係芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介?
Thanks!
海邊夢亞來

子爵府

引用:請問大家有無介紹+,+想係芭提雅海邊食海鮮+

原帖由 EstellaWong 於 15-07-31 發表
請問大家有無介紹 , 想係芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介?
Thanks!
食物都唔錯環境正日落前入坐

男爵府

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介

一間叫 red house napalai 近 centara beach resort, 非常抵 、我去5晚有3晚都食呢间、 仲有泰式生蝦大力推薦

大宅

引用:Pupen Restaurant是海邊的,不過要包車去,

原帖由 hayamama 於 15-07-31 發表
Pupen Restaurant是海邊的,不過要包車去,除非你本身已經係住Jomtien Beach的酒店!另一間懸崖餐廳亦是在 ...
想問下The View洗五洗訂位嫁

男爵府

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介

收多d料先

大宅

回覆 林嬌嬌 的帖子

一間叫 red house napalai 近 centara beach resort, 非常抵 、我去5晚有3晚都食呢间、 仲有泰式生蝦大力推薦

--> CGMB 行到出去嗎? 行幾耐呢?

大宅

回覆 hayamama 的帖子

我想問在 CGMB 坐的士去 Pupen 大約幾錢? 車程幾耐時間呢?

男爵府

回覆:EstellaWong 的帖子

昨晚去左第三街夢亞來,全室外吾熱嘅,2個食左1995。
咖哩螃蟹有大中小份,我地要左大份1100/2隻蟹,分量不是大多,不是太入味,要連埋D配料一起吃就好味。
焗東風螺細份450,分量不太多,十零隻,泰式配汁好味。
炸虾餅,分量4塊,我2人就多左D但都食曬,爽口彈牙好味。
炒通菜,我倆不好辣,好味但覺得辣。
2個椰菜,1支可樂。
報告完畢

sauNG    發表於 16-2-26 12:03

複式洋房

回覆 kitty1207 的帖子

個咸蛋黃好靚啵....

男爵府

引用:一間叫+red+house+napalai+近+centara+beac

原帖由 林嬌嬌 於 15-09-21 發表
一間叫 red house napalai 近 centara beach resort, 非常抵 、我去5晚有3晚都食呢间、 仲有泰式生蝦大力推 ...
想問尼間red house 有無日落睇

男爵府

回覆:林嬌嬌 的帖子

可否提供Red House Napalai 地址因為上網揾唔到

公爵府

虎到金來勳章

如果我12人,想景靚,好味,咁邊間適合呢?

首頁
12345...8

尾頁

跳至