親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介

我住centra beach hotel , 行出門囗向右行就係沙灘,沙灘前 ,有一間RimTalay Seafood, 可以睇日落, 但係我觉得唔算好食。 沿住條路行番出去, 直行係得一條街,有野買有野食,就見到 Red House Napalai。 你可以google map睇下。好易揾。

男爵府

我住centra beach hotel , 行出門囗向右行就係沙灘,沙灘前 ,有一間RimTalay Seafood, 可以睇日落, 但係我觉得唔算好食。 沿住條路行番出去, 直行係得一條街,有野買有野食,就見到 Red House Napalai。 你可以google map睇下。好易揾。 即 view talay residence 6 對面

公爵府

虎到金來勳章

請問可否提供Pupen訂位資料??

男爵府

回覆:林嬌嬌 的帖子

Hi, 是否在Garden Seaview Resort 旁?

I love my dear husband and dear daughter.

男爵府

引用:我住centra+beach+hotel+,+行出門囗向右行

原帖由 林嬌嬌 於 15-10-11 發表
我住centra beach hotel , 行出門囗向右行就係沙灘,沙灘前 ,有一間RimTalay Seafood, 可以睇日落, 但係我觉 ...
Red House 是否在Garden Seaview Resort旁?

I love my dear husband and dear daughter.

別墅

回覆:芭提雅海邊食海鮮 , 有咩好推介?

剛剛食完三街夢亞來,好食到不得了,8大人食咗4180匹,但記得book車來回,因回程好難有車!我去咗炳仔到book 400匹來回豪華van(我住hard rock hotel )

大宅

引用:剛剛食完三街夢亞來,好食到不得了,8大人

原帖由 Garrett1111 於 15-11-02 發表
剛剛食完三街夢亞來,好食到不得了,8大人食咗4180匹,但記得book車來回,因回程好難有車!我去咗 ...
請問你炳仔book 車食飯是否即日book 就可以?可以比book 車資料我嗎?thx

大宅

謝謝回覆!我想問lunch 開唔開?

大宅

Red House Napalai,請問lunch 時間開唔開呢?

別墅

回覆:cece-ko 的帖子

你可以what\'s app 佢,但有時要好耐先會覆你

男爵府

睛靈勳章

請問有無人知Pupen係咪有得訂位?有無電話OR email ?

大宅

引用:你可以what\\\'s app 佢,但有時要好耐先會覆

原帖由 Garrett1111 於 16-01-25 發表
你可以what's app 佢,但有時要好耐先會覆你
謝謝你資料:)

男爵府

睛靈勳章

回覆 my-baby 的帖子

請問有無pupen訂位資料?

男爵府

睛靈勳章

回覆 Garrett1111 的帖子

請問有無三街夢亞來英文/泰文地址?可以訂位嗎?

別墅

回覆:smallyan 的帖子

夢亞來(moom aroy seafood restaurant):15/15&15/16,moo 6 pattaya sai 3 road,naklua,banglamung,chonburi
呢個係第三街夢亞來既地址

大宅

引用:剛剛食完三街夢亞來,好食到不得了,8大人

原帖由 Garrett1111 於 15-11-02 發表
剛剛食完三街夢亞來,好食到不得了,8大人食咗4180匹,但記得book車來回,因回程好難有車!我去咗 ...
請問三街係咪即係海邊果間?我見佢哋有3間

禁止訪問

引用:我住centra beach hotel , 行出門囗向右行

別墅

回覆:summerbabe 的帖子

唔係海邊嗰間

大宅

引用:唔係海邊嗰間

原帖由 Garrett1111 於 16-01-27 發表
唔係海邊嗰間
謝謝回覆,原來唔係海邊嗰間,但呢間環境都幾優美喎

大宅

啱啱上網睇,好多台灣人推介The Glass House,請問有冇人試過?

首頁
12345...8

尾頁

跳至