親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

住左一晚整體幾舒適,服務唔錯,係有些家俬舊左,今次大頭蝦唔記得帶電話充電,好在可以拎去接待處差。
內地人唔多,好多家庭入住,泳池好啱小朋友
自費晚間自助餐,海鮮主題益左我,因一家四口得我食(蝦蟹嗰尐),但擔心小朋友玩完攰冇預早book,要坐露天,不過唔係好熱,同埋坐室外有好香燒烤味,食完呢餐又反彈幾磅。
可惜係,遊戲室個最大嗰part要維修,所以阿女只有玩出面嘅遊戲。
不過阿女玩得好開心,而且最特別係我見到一個好似一個仙女飛去抱一個小天使雲

子爵府

回覆:evaw 的帖子

補相

男爵府

睛靈勳章

引用:住左一晚整體幾舒適,服務唔錯,係有些家俬

原帖由 evaw 於 15-08-04 發表
住左一晚整體幾舒適,服務唔錯,係有些家俬舊左,今次大頭蝦唔記得帶電話充電,好在可以拎去接待 ...
我們也是住了一晚,泳池和酒店也滿意,但反而Thomas and Friends果part 唔好,每樣遊戲限時或限圈(坐船仔),小朋友玩得無癮!
小朋友話出年再來住。

子爵府

引用:Quote:原帖由 evaw 於 15-08-04 發表住左一

原帖由 rhung 於 15-08-04 發表
我們也是住了一晚,泳池和酒店也滿意,但反而Thomas and Friends果part 唔好,每樣遊戲限時或限圈(坐船仔 ...
Thomas嗰part 又好難唔限時限圈嘅,只可以話佢俾時間太短,若果唔限嘅話,小朋就唔肯出返黎㗎啦
不過酒店俾左個驚喜我,上到房發覺佢俾左間有露台嘅房我地。

男爵府

泳池可以影相嗎?

大宅

引用:泳池可以影相嗎

原帖由 babycute2009 於 15-08-04 發表
泳池可以影相嗎?
唔可以,不過有人會偷偷影,職員見到會提示泳池唔可以影相

子爵府

babycute2009 發表於 15-8-4 19:52
泳池可以影相嗎?
泳池唔可以, THOMAS 同 水動樂園 就有影, 我之前見JM 有提唔影得, 所以收起左相機, 走時見有D DAD 影小朋友, 之後有工作人員响池邊叫佢唔影得相.

大宅

回覆:evaw 的帖子

請問游泳是否有水泡借,會唔會要等好耐,諗梗帶唔帶!謝謝!

男爵府

幾錢1晚?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:請問游泳是否有水泡借,會唔會要等好耐,諗梗

原帖由 maghung 於 15-08-05 發表
泳池有得借, bb款數量多d, 仲有Thomas 浮板

子爵府

引用:幾錢1晚

原帖由 kathysiu829 於 15-08-05 發表
幾錢1晚?

大宅

引用:Quote:原帖由 kathysiu829 於 15-08-05 發

原帖由 evaw 於 15-08-05 發表
包什麼?buffet cam change dinner??
Have the bedroom pics? Suit for 3 ages boy and six ages girl?

子爵府

引用:請問游泳是否有水泡借,會唔會要等好耐,諗梗

原帖由 maghung 於 15-08-05 發表
#10 jm提供左資料俾你,我自己有帶,我現場見其他小朋友借水泡水槍都好快响手。

子爵府

引用:Quote:原帖由 evaw 於 15-08-05 發表1498包

原帖由 hotpot333 於 15-08-05 發表
包什麼?buffet cam change dinner??
Have the bedroom pics? Suit for 3 ages boy and six ages girl?:wa ...
佢本身要1698, 10前訂-200, 包咩黃金個官網睇佢個thomas plan詳情就係啦~

晚間自助餐係另外俾錢㗎,不過跟plan去食自助餐會平多小小。自助餐3歲以上要收費,不過佢地只會問小朋友幾大,不用check證件。

佢俾我間房係特級豪華露台海景客房,唔好問我點解訂最平嗰間,變左呢間,我乜都茅做過,上到去就見到個露台啦~

男爵府

我明日都去住一晚呀~見到你地D評語好期待tim

子爵府

回覆:CECIMAN 的帖子

望住個海好有渡假FEEL, 最攪笑我C6一入房話不如EXTEND多晚, 又唔諗下自己第二日要返工.

大宅

育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 evaw 的帖子

請問如果唔食酒店自助餐, 可以係附近食D咩呢? 有無好介紹?

子爵府

引用:回覆 evaw 的帖子請問如果唔食酒店自助餐,

原帖由 jcdad 於 15-08-11 發表
回覆 evaw 的帖子
要行過去黃金商場(5~10mins),快餐有m記,仲有幾間餐廳,我未幫襯過,但眼見到都多人幫襯嘅。

大宅

育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

evaw 發表於 15-8-11 16:30
要行過去黃金商場(5~10mins),快餐有m記,仲有幾間餐廳,我未幫襯過,但眼見到都多人幫襯嘅。

如果想到附近元朗食海鮮, 有無好介紹? 我聽人講話老鼠州有海鮮食, 但不知是否在黃金海岸附近?

大宅

畀面勳章

回覆:jcdad 的帖子

附近三聖村有海鮮食,你search下,都有幾好的comment,但我幾次都係去廣場果邊食,天氣不熱時坐出面d位,有渡假feel,都ok好食

首頁

尾頁

跳至