自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

敬告各位BK的JM, YAHXX團購上所售的Doulton(丹頓系列)濾水器係假冒牌子, 千萬不要上當!!

大家睇清楚佢其實係"TOWNTON", 雀仔的LOGO亦有別於正牌DOULTON, 大家可網上搜尋多D資料就明白咩事了!!

都可以DOULTON英國官網睇清楚!!

公爵府

畀面勳章

回覆:^傲雪^ 的帖子

咁都得

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆:YAHXX團購上所售的Doulton(丹頓系列)濾水器係假冒牌子

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆:YAHXX團購上所售的Doulton(丹頓系列)濾水器係假冒牌子

唔係啩

大宅

佢成套野賣緊$358元, 用隻腳趾諗下都知冇可能!!淨係支濾芯都唔止咁的價錢啦!!

而家濾水器咁HIT, 大把人搶住買, 商家佬唔加價你都偷笑, 唔通D商人做善事蝕本賣俾你? 邊有咁大隻蛤蜊隨街跳呀!!

子爵府

引用:敬告各位BK的JM,++YAHXX團購上所售的Doulto

原帖由 ^傲雪^ 於 15-08-04 發表
敬告各位BK的JM, YAHXX團購上所售的Doulton(丹頓系列)濾水器係假冒牌子, 千萬不要上當!!

大家睇清楚佢其 ...
嘩,咁都得好彩你夠精明提醒jm

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

多謝提醒!個牌子名都唔同,俾佢賣都得嘅

大宅

回覆 pinkstore 的帖子

我係見到上面都有差不多成500個人上左當, 實在唔忍心D人花左錢之後, 仲有賣左一個冇效果的產品, 影響家人的身體健康!

大宅

回覆 bibi2013 的帖子

YAHXX 都唔會審查商品的真偽的, 任何人任何野都可以上去GROUP, 所以係果度買野都要自己小心,, 其實已經好多人中左招, 最多人lai野的是所謂的"純棉"床上用品, 都係淘x D cheap貨!

子爵府

下,唔係掛
仲想買添....

複式洋房

子爵府

假野,仲咁大膽打埋人地代理,都好離譜

子爵府

好彩睇到呢個POST,唔係已買....
我本來唸住買2個添...

侯爵府

親子王國15週年勳章

之前有jm上來講話send過email俾代理,回覆話是doulton同yahoo合作推出架喎,話downtown是其中一條line

男爵府

^傲雪^ 發表於 15-8-4 18:18
佢成套野賣緊$358元, 用隻腳趾諗下都知冇可能!!淨係支濾芯都唔止咁的價錢啦!!

而家濾水器咁HIT, 大把人搶 ...
講得好!而家D人唔好話用隻腳趾,根本乜野叫"諗下"都未學識

男爵府

oran04 發表於 15-8-4 19:09
之前有jm上來講話send過email俾代理,回覆話是doulton同yahoo合作推出架喎,話downtown是其中一條line:quie ...
有間Polo開到周街都係,佢都話佢自己唔係翻版啦

大宅

回覆 vondelle 的帖子

以嚴謹態度來講,果個"polo"真的不是翻版,因為佢的牌子英文名同logo都同真polo唔同,只不過是極相似,特登想混淆消費者,D奸商鑽法律拿,海關都冇佢符,唯有自已醒定D啦

男爵府

引用:敬告各位BK的JM, YAHXX團購上所售的Doulto

大家睇清楚佢其 ...
你唔好亂講
因住人地告你!

男爵府

引用:敬告各位BK的JM, YAHXX團購上所售的Doulto

大家睇清楚佢其 ...
townton 係doulton second line

你自己去townton website check 下 代理地址同名,和doulton 一樣

男爵府

Gomme 發表於 15-8-4 19:51
你唔好亂講
因住人地告你!
你話人亂講之前,點解唔拎D理由出黎講下先?

首頁

尾頁

跳至