夫婦情感

跳至

首頁
23456...9

尾頁

伯爵府

真係好矛盾, 你make sure個女仔同你老公無野, 有機會問下個女仔係咪你老爺個女朋友, 不過就算係要一齊住都好煩, 睇你形容佢成個風騷小3咁, 咁樣生活好難開心。叫你老公開口叫佢地搬啦。

翡翠宮

回覆:好矛盾!成日為左呢樣吵(長左少少)

Sorry 個女仔同你老爺有路定同你老公有路??我只係feel到呢樣野

禁止訪問

侯爵府

好有問題wor,你老公唔趕佢走係好唔正常行為,而且佢入你房都好唔正常,好似有d信息要表達wor

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

禁止訪問

引用:間屋係老公比錢,水電煤都係老公比。係老爺

別墅

回覆:judychungpuiyan 的帖子

我老公真係怕麻煩唔理甘,搞到依家都未解決到
對住佢地唔知點,真係好奇怪...

民房

返外家嚇一嚇佢先

翡翠宮

成件事真係好奇怪好唔合邏輯,層樓係老公比錢買,又會咁都比自己阿爸帶個唔3唔4的女人返黎住,真係當自己阿媽死既,而且問都唔使問下自己老婆介唔介意,唔使經老婆同意~

仲要任得個女性鬧自己個b都唔出得聲~

我想知個女人家陣乜野料呀??

男爵府

回覆:Zenith_Lee 的帖子

呢個女人成個女主人咁,你都要攪清楚佢同你老公,老爺分別係咩關係

男爵府

住到幾時?應該比個限期佢,冇理由比佢白食白住,有冇比租先?

別墅

個女仔幾歲? 唔好話老爺同佢有冇野先
佢日日著咁少 頭家又佢管哂 似係你撘住多啲喎。。。加上個女仔咩底細又唔知。。唔簡單囉

大宅

點解佢知咁多你老公的 schedule ?
係咪 ex ?

翡翠宮

住埋7個月都可以唔知個女人究竟係乜野身份??

一齊住根本唔難觀察得到,眉頭眼額、身體語言,或多或少都梗會feel到d野~

你話個女人同62分房訓,咁即係已佔用左2間房,我當你間屋有3間房,咁即係你如你老公+bb 3個人一間房,但間房係你老公比公買既,人地就自己1個1間房,你地就反而3個人逼埋1間房,點講都唔通喇!!

其他野佢有份分擔咩??
水電煤??
伙食費??
佢有無比租??

如你真係短期內無辦法解決到問題,一係就等bb再大d就話要比番間房阿女囉!!

別墅

個女仔既事我都唔清楚,佢冇份比租架。
我老公係我之前冇拍過拖,唔會係ex。

翡翠宮

引用:是咁的,我係有左BB先結婚。依家同老爺、老

原帖由 Zenith_Lee 於 15-08-09 發表
是咁的,我係有左BB先結婚。依家同老爺、老公一齊住...
不過仲多個女仔一齊住,老爺話個女仔幫左佢好多,而 ...
「老爺係親戚朋友面前讚佢好叻,我就洗碗都比老爺罵,話唔即時抺乾淨。依家要湊BB、洗埋佢地D衫,洗佢地琴晚食飯既碗,有一日冇做就發我脾氣...」

借問聲你62讚佢乜野叻呢??
你62係親戚朋友面前點介紹同稱呼佢架??
你62又話比個女仔入住係方便照顧你既,請問佢照顧過你乜呢??依架似你做工人多d喎!!

如果你堅想解決問題,一係就大佢地,話有佢無你,有佢一日係度,你就搬走~

如果你62情願留個女人,都唔留你同個孫,咁肯定個女人根本就係佢62的女人~

如果你出動到呢招,你老公都仲唔的起心肝去解決問題,我會覺得佢超無用囉!!

lilian_2010    發表於 15-8-21 11:59

翡翠宮

引用:個女仔既事我都唔清楚,佢冇份比租架。我老

原帖由 Zenith_Lee 於 15-08-09 發表
個女仔既事我都唔清楚,佢冇份比租架。
我老公係我之前冇拍過拖,唔會係ex。

...
咁其實,你唔清楚點解唔問清楚既??

你睇個勢個女仔似係踢都唔走喎!!

伯爵府

個女仔點識嘅?有乜理由一個女仔係人地屋企著成咁

大宅

其實樓主你自己都太軟弱 無可能咩都話唔知 呢個係你個家 而家有人侵佔左就要出聲 有乜可能由得個女人喺到白食白住 佢同你老爺嘅關係唔到你地理我理解 亦唔到你管 但係而家牽涉到住你屋企 喝你個b 著到走晒光咁入你房仲要得你老公同個b...當你死的嗎...
好難理解 你係咪應該要企硬啲呢其實 我係你我寧願我自己同個b搬走 費事眼怨

男爵府

下,其實係咪你老公個女朋友黎架

珍珠宮

我懷疑是你老公的前女友(62己承認佢地位)但因為你大肚所以你老公娶了你,個前女友覺得你才是第三者所以打死唔走而你62對你諸多不滿⋯可能都是幫佢出頭⋯總之只是我感覺啦⋯樓主你不如直接問個女人佢咩身份啦!無論點你都是名正言順的女主人!

首頁
23456...9

尾頁

跳至