自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:俾小朋友係好多人面前問過最尷尬既問題係乜

1. 我仔仔7歲,佢好鐘意空姐,覺得姐姐好靚……
有一日佢喺街到行行吓突然問我:媽咪,係唔解唔做空姐既?
正當我好認真咁諗緊點答時,佢就大聲話:我知喇,因為你肥!

2. 有次M到,瞓覺時唔小心過低,要換床邊,阿仔淨係見到我換床單同洗床單個動作,以為我瀨尿,跟住就同其他人講:媽咪尋晚瀨尿

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

emaine 發表於 15-8-10 14:56
1. 我仔仔7歲,佢好鐘意空姐,覺得姐姐好靚……
...
正當我好認真咁諗緊點答時,佢就大聲話:我知喇,因為你肥!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔細個時,應該得2歲,我家姐和隔離屋個C9抱佢去銀行,到左銀行個C9抱住佢,佢搾個C9個胸部,就係度話波波呀!波波呀!我家姐講番出來笑到我死,鄧個C9惨。

別墅

引用:我仔細個時,應該得2歲,我家姐和隔離屋個C

原帖由 CYWS 於 15-08-10 發表
我仔細個時,應該得2歲,我家姐和隔離屋個C9抱佢去銀行,到左銀行個C9抱住佢,佢搾個C9個胸部,就係度話波 ...
你個好笑

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我個女2歲半時,我帶佢出街.
我肚痛,帶埋佢入廁格!
佢不停大聲問 : 媽咪 , 你柯屎阿? 好臭阿....你想笑死人咩....哈哈哈哈哈.....

禁止訪問

男爵府

回覆:俾小朋友係好多人面前問過最尷尬既問題係乜?

大宅

媽咪,你patpat流血好返未呀?(關心語氣)

珍珠宮

我都預左小朋友實問M果d野嫁嘞。。
所以懶醒咁早就屋企教定佢地。。。

點知。。有日經過商場廁所。。
阿女好大聲咁: 媽咪,你快d去換衛生巾啦,一陣流血血污蔑嫁嘞。。
我幫你拎丫,整條巾拎左出黎打開埋
抱住細b完全反應唔黎。。。

男爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有日去萬0買M巾,咁平時用個款係藍色包裝嘅,咁啱個日買左另一款紫色,我仔就好好心話...“媽媽,你流血我幫你拎啦,點解係紫色嘅?平時個隻係藍色個喎...你幾時唔流架喇?”真係想搵窿捐

大宅

同亞囝去厠所!大叫「我有咕咭,原來媽咪都有咕咕」2歲囝以為痾尿位就一定係叫咕咕
撘life!指住我個胸同爸爸講媽咪變到脹仆仆!當時仲有其他人一齊撘平時屋企唔帶bar平D!一帶bar托返就話我脹仆仆!!

首頁

尾頁

跳至