自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20150812&s=10829391&a=54079075

令我想起呢度個JM,唔知佢取唔取消到個十年會藉呢?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

【16:25 更新】消息指涉案健身中心為舒適堡健身及美容中心
【15:10 更新】海關拘捕3名健身公司管理人員及1名銷售人員,年齡介乎35至59歲。

海關跟進一宗健身會籍投訴個案後,近日採取行動,拘捕3女1男。涉案健身中心職員懷疑在銷售健身會籍時向客人施加不當影響,導致客人購買價值3.8萬元的10年健身會籍,涉嫌違反《商品說明條例》的不良營商手法。消息稱,涉案的健身中心為舒適堡健身及美容中心。

不良營商手法調查課監督許偉明在記者會上指出,該公司有銷售人員,向客人聲稱先取身份證及信用卡,「睇吓有乜優惠畀你先啦」,豈料對方卻擅自往碌卡,過數3萬8千元,當客人聲稱不願意時,即以言語威嚇,強迫簽下為期10年的健身會籍,事後客人向海關舉報。海關方面經深入調查後,遂採取拘捕行動。

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都想知果位會員可唔可以取消

琥珀宮

我都諗起佢

男爵府

回覆:涉不良營商手法 消息︰舒適堡4人被捕

我都係,時間同$都吻合

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都諗起佢

子爵府

畀面勳章

我都記得有個jm又係簽左10年仲怕比男朋友鬧

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我都諗起

男爵府

我諗應該係嗰位jm

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

報警 等大家都知道佢地d衰手法

子爵府

抵死

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好憎呢D銷售方法,殺一警百就最好

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至