使用意見

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

my005 發表於 15-8-17 10:20
點解呀?佢分享d餸好正架。
求版主網開一面啦!
雖則bk規矩冇死因庭, 但呢單嘢可圈可點, 講下原因得唔得?都唔知領咗咩嘢, 大家都想修身齊家平bk架

my005    發表於 15-8-17 10:25
你若盛開, 蝴蝶便來!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Nino 發表於 15-8-17 10:19
唔係化......
應該係類似囉

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

回覆:萬榮太太做咩俾人禁止訪問?

係囉,建議溫馨下嘛
有時鬆有時緊,好易中招bor

侯爵府

引用:Quote:my005+發表於+15-8-17+10:20+點解呀

原帖由 超級特務 於 15-08-17 發表
雖則bk規矩冇死因庭, 但呢單嘢可圈可點, 講下原因得唔得?都唔知領咗咩嘢, 大家都想修身齊家平bk架
...
超特,你句「可圈可點」中左我剛剛出既topic, 去投下票啦

珍珠宮

超級特務 發表於 15-8-17 10:20
真係死咗都唔豬發生咩事
有原因既,
不過要膠層先知囉...

侯爵府

引用:剛剛萬榮太太聯絡過我,希望我能代她轉達以

原帖由 Baby_Cheng 於 15-08-17 發表
剛剛萬榮太太聯絡過我,希望我能代她轉達以下訊息:
我在BK生存了15年,開post過佰,熟我的jm也知道我最愛分 ...
我都心痛!好無人情味!

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

珍珠宮

sasa0208 發表於 15-8-17 10:23
應該係類似囉
咁....

仲可以傾d咩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:剛剛萬榮太太聯絡過我,希望我能代她轉達以

原帖由 Baby_Cheng 於 15-08-17 發表
剛剛萬榮太太聯絡過我,希望我能代她轉達以下訊息:
我在BK生存了15年,開post過佰,熟我的jm也知道我最愛分 ...
叫佢pm管理員求情,其他人幫唔到佢㗎,一定要佢自己搞

~~~~~~~~

各位國民:

親子王國管理員及版主不會公開用戶封戶原因,當事人被禁言或禁訪時會收到通知或事前收到警告,如當事人有任何不明白之處,請按討論區左下「聯絡管理員」發出查詢*;倘若其他國民是當事人的友人而欲了解事件,應自行向當事人查詢,敬請留意,謝謝合作!

*http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php (查詢類別為 「帳戶權限查詢」)

親子王國管理員

伯爵府

超級特務 發表於 15-8-17 10:18
又邊鬼個嚴重潔癖
瘟腥提示先得唔得呀? 一黎就手起刀落
咁搞法, 真係C 左都唔知咩事

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Nino 發表於 15-8-17 10:26
咁....

仲可以傾d咩?
對我黎講我又唔覺佢招客

但對我黎講無乜用,BK點睇我地唔會知

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我諗萬榮太太會心痛呀,我都好心痛呀!

心痛我多年收藏既食譜,睇唔返呀!

心痛萬榮太太咁多年响BK既心血化為烏有!

更心痛BK有個咁有價值既會員而唔珍惜呀!

wcpcelia    發表於 15-8-17 11:25
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:雨晴寶貝 的帖子

禁止訪問

回覆:萬榮太太做咩俾人禁止訪問?

琥珀宮

琥珀宮

sasa0208 發表於 15-8-17 10:30
對我黎講我又唔覺佢招客

但對我黎講無乜用,BK點睇我地唔會知
係咪冇俾到廣告費發爛渣呀陰公
你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

我好鍾意睇佢既食譜, 請板主/管理員手下留情

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

還我「多食是福」!!
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

琥珀宮

my005 發表於 15-8-17 10:37
還我「多食是福」!!
好欣賞佢廚藝, 可惜

my005    發表於 15-8-17 10:40
你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至