影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

Anyone saw last night's show?
Have a nice day!

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:EXO in Concert HK 2015

今晚睇左,今次係第一次睇,見到唔係只有妹妹飯,有姐姐飯,媽媽飯,仲有一家大細,都好多男仔去睇,當然好多b6, 無之前d人講exo d飯好無禮貌,有幾個經常行黎我呢邊睇都有講唔該,反而有d b6就好乞人憎,行黎通道保安叫整唔走扮唔識聽。

今次演唱會編排得好好,唱左2個半鐘,中慢歌全部唱live, 以為只係Chen唱得好,原來伯賢同Lay都要讚,但無左個人solo果part, 仲有好多歌都想聽但無唱,唔夠喉,睇完更鐘意佢地,特別果3個

男爵府

引用:今晚睇左,今次係第一次睇,見到唔係只有妹

原帖由 kiu1112 於 15-08-18 發表
今晚睇左,今次係第一次睇,見到唔係只有妹妹飯,有姐姐飯,媽媽飯,仲有一家大細,都好多男仔去睇,當然好 ...
我女昨晚去睇,佢話有唱足3個鐘,佢都係第一次睇EXO,不知幾興奮

kiu1112    發表於 15-8-20 08:21

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 15-08-18 發表今

原帖由 maggkiki 於 15-08-18 發表
我女昨晚去睇,佢話有唱足3個鐘,佢都係第一次睇EXO,不知幾興奮

...
我同女都係第一次現場睇,睇完都好興奮,而家成個腦都係exo

lucky25    發表於 15-8-19 22:55
pycpo    發表於 15-8-18 09:57

子爵府

回覆 kiu1112 的帖子

琴晚第一次睇Exo,好多快歌爆破場景,個台唔錯,全場冇dancer只有佢地跳,我座得遠所以唔知佢地有冇咪咀,Fans有學生妹妹仔,有小朋友,有爸爸媽咪級,完場出去時,有D家長在出面等接D妹妹仔,我座嗰邊D妹妹仔有禮貌, 跌左野有say sorry可否幫忙攞番,有問我有冇應手指燈(藍燈白燈)前面起身有睇下會唔會 阻住我,下次應該會再睇的!

子爵府

有冇多D相呀,我座太遠,影唔到相呀!

水晶宮

引用:回覆 kiu1112 的帖子琴晚第一次睇Exo,好多

原帖由 gigisjmin 於 15-08-18 發表

琴晚第一次睇Exo,好多快歌爆破場景,個台唔錯,全場冇dancer只有佢地跳,我座得遠所 ...
有d快歌咪咀,但幾首慢歌都唱live, 例如12月的奇蹟,只有3個人唱果首,仲有Lay彈琴果首,有首快歌聽到Suho走左少少,不過覺得佢地唱得好過以前好多,如伯賢唱live都好好。

你睇第一定第二場呀?

水晶宮

引用:回覆 kiu1112 的帖子有冇多D相呀,我座太遠

有冇多D相呀,我座太遠,影唔到相呀!
我坐得唔算遠但又未至於好近,佢地行黎
伸展台睇得都幾清楚,但呀女掛住拍片多過影相,相影得麻麻地。Fb果d好清楚好靚

呀女同我下次都想再睇

子爵府

我睇第二場,同你同一場呀!

男爵府

引用:Quote:原帖由 gigisjmin 於 15-08-18 發表

原帖由 kiu1112 於 15-08-18 發表
我坐得唔算遠但又未至於好近,佢地行黎
伸展台睇得都幾清楚,但呀女掛住拍片多過影相,相影得麻麻地。Fb果d ...
你影得好近好清楚
我見我女影的個人好細粒。

子爵府

演唱會最緊要係現場睇有feel.

子爵府

kiu1112 發表於 15-8-18 13:09
有d快歌咪咀,但幾首慢歌都唱live, 例如12月的奇蹟,只有3個人唱果首,仲有Lay彈琴果首,有首快歌聽到Suho ...
無唸過會咪咀。

水晶宮

引用:演唱會最緊要係現場睇有feel.

原帖由 lucky25 於 15-08-19 發表
演唱會最緊要係現場睇有feel.
你有去睇呀?

水晶宮

引用:回覆 kiu1112 的帖子我睇第二場,同你同一

我睇第二場,同你同一場呀!
你會唔會只聽sm出既歌呀?

子爵府

無呀

子爵府

大多聽SM團D歌,其他有big band,T-ARA,girls day等等,但SJ係我最愛組合!

水晶宮

引用:回覆 kiu1112 的帖子大多聽SM團D歌,其他有

原帖由 gigisjmin 於 15-08-20 發表

大多聽SM團D歌,其他有big band,T-ARA,girls day等等,但SJ係我最愛組合! ...
GD我好鐘意,但佢既歌我只有幾首啱聽。反而sm既歌我大部份都覺得好聽,我都覺sj d歌好聽,最近聽埋D&E 都好正

男爵府

回覆:kiu1112 的帖子

我女喜歡 SM 的 EXO 同 少女時代.

另外我同佢都鐘意 CNBLUE。

子爵府

big band嗰D只會聽歌,唔會睇佢地演唱會! SJ慢歌好聽,佢地好合拍好攪笑!

水晶宮

引用:我女喜歡 SM 的 EXO 同 少女時代.另外我同

原帖由 maggkiki 於 15-08-20 發表
我女喜歡 SM 的 EXO 同 少女時代.

另外我同佢都鐘意 CNBLUE。
我同女都好鐘意exo 同sj。但都有聽少時,fx同red velvet d歌,都幾好聽

首頁

尾頁

跳至