想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

追第二胎
20/8due date, 之前我試左3個cycle都冇,緊張到死,成日check ,又成日諗,咁啱今個月有d唔舒服,想停一個月,點知就中,仲要今個月乜都冇check ,完全冇諗,仲飲曬凍野,食曬熱氣野,4/8 do 左一次咋,真係咁就得左,呢排仲成日抱仔Tim ,我以爲自己會開心到喊,但反而好平靜
跟本同m come 感覺一樣,谷m痛(好似真係就黎咁 )三角位有時跳跳下,作病(有一日突然發冷,頭痛)之後幾日陸續口乾,作悶,胃口
PS:其實以上感覺我cycle2都一樣有,最後都係黎m,所以各位努力中既jm,真係要放鬆d,呢d症狀真係有機會混淆

不過原來bingo前真係有黃色分泌,因為我平時好少咁

我上個月買左「樓上」個樽芝麻黑豆,零食黎架,我覺得好好食,日日都拎黎食,唔知關唔關事呢

侯爵府

回覆:原來輪到我喇~

別墅

恭喜哂!我都係呢幾日check到👏🏻👏🏻👏🏻

複式洋房

引用:恭喜哂!我都係呢幾日check到👏

原帖由 mandykiki0505 於 15-08-23 發表
恭喜哂!我都係呢幾日check到👏🏻👏🏻👏🏻
我都要恭喜你一齊過版

大宅

引用:追第二胎20/8due+date,+之前我試左3個cycle

原帖由 Fbe0916 於 15-08-23 發表
追第二胎
20/8due date, 之前我試左3個cycle都冇,緊張到死,成日check ,又成日諗,咁啱今個月有d唔舒服, ...
恭喜晒!

請問如果假設8/9-8/10排卵,隔左14日今朝用秀兒同大衛check都係一條線,係咪應該冇機?定等多兩日再check?

呢排一直肚谷谷,同胃頂,唔知係咪自己盈住。

大宅

回覆樓主:

恭喜。。
多謝分享

複式洋房

恭喜晒

大宅

引用:追第二胎20/8due+date,+之前我試左3個cycle

追第二胎
20/8due date, 之前我試左3個cycle都冇,緊張到死,成日check ,又成日諗,咁啱今個月有d唔舒服, ...
恭喜曬👏🏼👏🏼,我都係昵幾日check 到,我都覺得要輕鬆D,今個月do 完仲唸住唔得可能要10月先do , 因為九月頭仲係農曆七月所以唔敢do(因為我中醫都相信有D日子do ,生左出嚟既孩子係唔好一的),我21/8 due day , 唸住唔得,一星期前飲左可樂忌廉仲好多凍野,又食打冷,打邊爐同韓燒,真係多姿多采😂😂😂。

大宅

追第二胎
今日day幾?

大宅

引用:Quote:原帖由+Fbe0916+於+15-08-23+發表追

原帖由 bb2015 於 15-08-23 發表
恭喜曬👏🏼👏🏼,我都係昵幾日check 到,我都覺得要輕鬆D,今個月do ...
過了due day 驗嗎?

別墅

引用:Quote:原帖由+Fbe0916+於+15-08-23+發表追

恭喜曬👏🏼👏🏼,我都係昵幾日check 到,我都覺得要輕鬆D,今個月do ...
我都係呢幾日check到...check到前飲可樂和奶茶...哈哈!

別墅

原帖由 icebbs 於 15-08-23 發表
恭喜晒!

請問如果假設8/9-8/10排卵,隔左14日今朝用秀兒同大衛check都係一條線,係咪應該冇機?定等多兩日 ...
我其實都試左幾cycle唔得..
我覺得唔好信網上面講嘅bingo徵狀...因為早幾個月我覺得自己中哂都無𠺢....但今個月無量體温,個人無咁緊張,同埋唔覺得自有bingo徵狀就反而bingo...
到宜家我都無咩bingo徵狀,只係比平時多胃氣和有d會頭暈眼花咁...
希望你都快中!

大宅

引用:Quote:原帖由+bb2015+於+15-08-23+發表恭喜

原帖由 純粹jojo 於 15-08-23 發表
過了due day 驗嗎?
Due day 21/8即 day 28

大宅

引用:Quote:原帖由+bb2015+於+15-08-23+發表恭喜

原帖由 mandykiki0505 於 15-08-23 發表
我都係呢幾日check到...check到前飲可樂和奶茶...哈哈!

子爵府

畀面勳章

恭喜哂

大宅

追第二胎
我想問大衛同秀兒 分別有咩用?點用?thanks

大宅

引用:Quote:原帖由+純粹jojo+於+15-08-23+發表過

Due day 21/8即 day 28
今日day28啦。6d得個控。擔心化學

男爵府

引用:Quote:原帖由 bb2015 於 15-08-23 發表Due

有冇圖睇下?你幾號排卵?

大宅

引用:Quote:原帖由+bb2015+於+15-08-23+發表Due+

有無check捧捧,clearblue 果D?

複式洋房

回覆:Fbe0916 的帖子

恭喜恭喜

首頁

尾頁

跳至