親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章

Thx

大宅

回覆:Marco_Mother 的帖子

Metro, nine tree , grand---middle range price...
Metro口碑最好

大宅

回覆 Marco_Mother 的帖子

Pacific唔錯,而且隔離有間必食two two

伯爵府

引用:Metro, nine tree , grand---middle range

原帖由 FUNGSN 於 15-08-27 發表
Metro, nine tree , grand---middle range price...
Metro口碑最好
yes , booked on 26 dec to 2Jan

伯爵府

引用:Quote:原帖由 FUNGSN 於 15-08-27 發表Metr

原帖由 claudialuk2011 於 15-08-27 發表
yes , booked on 26 dec to 2Jan
metro

大宅

回覆:claudialuk2011 的帖子

I will see u there claudialuk2011.
Will stay there In metro hotel from 1/1--5/1

伯爵府

引用:I will see u there claudialuk2011.Will s

I will see u there claudialuk2011.
Will stay there In metro hotel from 1/1--5/1
we go with 2kids

伯爵府

引用:I will see u there claudialuk2011.Will s

via official site have free breakfast

大宅

I will go with my friend!

大宅

Yes I know! Also only official sites release twin room/ family room!

子爵府

熱血勳章

回覆:想住明洞,有咩酒店推介

Thx

大宅

引用:Quote:原帖由 claudialuk2011 於 15-08-27

原帖由 claudialuk2011 於 15-08-27 發表
metro
你住邊種房,到時影相分享下,我book左conform twin

珍珠宮

mandy627 發表於 15-8-27 20:24
回覆 Marco_Mother 的帖子

Pacific唔錯,而且隔離有間必食two two
我新年去,訂左Pacific 三人房,扣埋網站的回贈,房價只係$830,可免費取消,我覺得勁抵!請問 two two係食乜?

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

嘩...真係超抵喎,我之前訂雙人房都要$840 Two two食炸雞,佢開到好夜,可以做宵夜,可以的話坐低食好食D

大宅

引用:Quote:mandy627 發表於 15-8-27 20:24 回覆

原帖由 MissMaMa 於 15-08-28 發表
我新年去,訂左Pacific 三人房,扣埋網站的回贈,房價只係$830,可免費取消,我覺得勁抵!請問 two t ...
經邊度訂

珍珠宮

mandy627 發表於 15-8-28 17:27
回覆 MissMaMa 的帖子

嘩...真係超抵喎,我之前訂雙人房都要$840 Two two食炸雞,佢開到好夜,可 ...
係呀,我都覺超抵,我仲以為農曆年唔會平添!之前一直吼住,3人房價錢企硬千二三,咁我冇再理佢啦,前幾日再睇,$850,再加埋訂房網之後的回贈,$830有喇。我見房間面積三百幾尺,位置又超方便,正呀!

珍珠宮

回覆 fannyyfleung 的帖子

Hotelclub

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

MissMaMa 發表於 15-8-28 20:20
係呀,我都覺超抵,我仲以為農曆年唔會平添!之前一直吼住,3人房價錢企硬千二三,咁我冇再理佢啦 ...
經邊到訂?

首頁

尾頁

跳至