美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

貪呢間唔使做運動又可以間中食大餐,上星期終於join左。營養師話我超重16kg,target用6個月由67.8kg減到54kg。講得出有人介紹,盛惠 $9k

第一次上去佢地已經教左我點樣食豐富野,點拉上補下,同我起初以為要白烚好大分別。
我鍾意食譚仔,營養師教我可以食墨魚丸豬肉米線,少米線,凍0茶走甜,返到屋企食多個桃
跟左一個星期餐單,食得飽左居然仲落到磅

第一週 8月19日 67.8kg (35.8%脂肪率)
第二週 8月26日 66.0kg
第三週 9月2日 65.1kg
第四週 9月10日 64.4kg
第五週 9月18日 63.9kg
第六週 9月23日 63.0kg
第七週 9月29日 62.9kg
第八週 10月7日 62.5kg
第九週 10月15日 61.5kg (33.4%脂肪率)
第十週 10月22日 60.7kg (32.8%脂肪率)
第十一週 10月28日 60.0kg (32.3%脂肪率)
第十二週 11月4日 59.3kg (31.5%脂肪率)
第十三週 11月11日 58.5kg (30.5%脂肪率)
第十四週 11月18日 58.0kg (30.6%脂肪率)
第十五週 11月25日 57.3kg (29.8%脂肪率)
第十六週 12月2日 57.0kg (29.5%脂肪率)
第十七週 12月9日 56.8kg (29.6%脂肪率)
第十八週 12月16日 56.0kg (29.5%脂肪率)
第十九週 12月22日 55.5kg (27.8%脂肪率)
第二十週 12月30日 54.0kg (27.0%脂肪率) -->提早達標!
第二十一週 1月6日 53.9kg (27.1%脂肪率)

Krista營養師話既然仲有兩個月剩,幫我慢慢再減多d等身材靚d!

第二十二週 1月15日 53.4kg (26.8%脂肪率)
第二十三週 1月21日 52.9kg (26.4%脂肪率)
第二十四週 1月28日 52.3kg (26.0%脂肪率)
第二十五週 2月3日 52.0kg (25.9%脂肪率)
第二十六週 2月16日 52.1kg (25.9%脂肪率)
第二十七週 2月23日 51.9kg (25.9%脂肪率)

由8月開始至2月成績:
重量: 減15.9Kg
脂肪率: 減9.9%
Hip位: 減6寸
腩: 減7.5寸
腰: 減7寸
手臂: 減2.6寸
大脾: 減2.8寸
小腿: 減2.6寸

6個月免費Keep Fit期開始!

男爵府

引用:貪呢間唔使做運動又可以間中食大餐,上星期

原帖由 yukilovepp 於 15-08-29 發表
貪呢間唔使做運動又可以間中食大餐,上星期終於join左。營養師話我超重16kg,target用6個月由67.8kg減到54k ...
每週要去多少次?

大宅

coha 發表於 15-8-29 16:43
每週要去多少次?
每星期去一次

男爵府

引用:Quote:coha+發表於+15-8-29+16:43+每週要去

每星期去一次
Thanks

大宅

回覆:yukilovepp 的帖子

即係6個月$9000?

大宅

回覆 冬兒1230 的帖子

6個月共$9300

複式洋房

引用:回覆 冬兒1230 的帖子6個月共$9300

回覆 冬兒1230 的帖子

6個月共$9300
有冇得分期?

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

咁好,想問係咪要一次過比晒錢?一星期上去幾次?加油努力呀

大宅

淨係教食野?

大宅

nicole1981發表於 15-8-29 23:56
咁好,想問係咪要一次過比晒錢?一星期上去幾次?加油努力呀

我一次過比晒,等自己破釜沉舟,反正都要比但如果出聲可能分期都得,呢層唔清楚

大宅

冬兒12係0 發表於 15-8-30 09:05
淨係教食野?
係呀,淨係教點食,自己mark低每個星期見自己個c一次,佢再同我分析

大宅

今日上去見krista營養師,8月中到而家已經減左2.7kg。聽到好多鼓勵既說話,原來我都做得到

別墅

可否pm營養師介紹? 我都想減肥

大宅

今日上磅已經落到64.4kg啦,過左呢幾個星期,我覺得我係做到既

大宅

今次period到減得少左d...c開左3日去水餐比我,睇下下個星期點

子爵府

引用:貪呢間唔使做運動又可以間中食大餐,上星期

貪呢間唔使做運動又可以間中食大餐,上星期終於join左。 ...
我都好鐘意食譚仔,但我個c 話譚仔麻麻,因為喊,同埋墨丸唔食得。

大宅

nc2000 發表於 15-9-20 23:01
我都好鐘意食譚仔,但我個c 話譚仔麻麻,因為喊,同埋墨丸唔食得。
你跟邊個c?

大宅

今日見krista營養師,佢教我中秋食月餅既quota,同做節飯局要留意d乜。我同佢講呢幾日好多應酬,佢話keep到當贏,下星期減番多d

複式洋房

可唔可以講吓點食法?

子爵府

引用:Quote:nc2000 發表於 15-9-20 23:01 我都好

原帖由 yukilovepp 於 15-09-23 發表
你跟邊個c?
我唔係家營ka.

首頁
12345...9

尾頁

跳至