夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我以前都食,一有左就介左,我老公都話介,介到現在個女就黎四歲都仲食緊,話親佢都話介介介,好討厭搞到廁所一陣味,頭先我特登攞番晒d布出去,因為煙味搞到好臭,佢就發爛話唉唔食喇,之後關左門又係點煙

子爵府

佢愛自己多過愛你兩母女
就算一時三刻戒唔甩
都可以落街食
小朋友仲咁細,唉

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆:老公唔肯介煙

要佢戒除非身體有事就會戒,我家男人就係咁。

大宅

叫佢落街食

大宅

二、三手煙勁毒,祝好運,買重保險同拍定片俾呀女解釋最壞可能同道歉。

男爵府

叫佢落街食

大宅

回覆:winnietwyhk 的帖子

我c6係我威脅佢既情況下介左煙,但我6299就想個仔食煙,私底下點埋比佢食,我c6比我罵到一面屁,然後我再同6299講,想個孫有事咪叫佢食囉
不過呢d事真係要下定決心先介到!

男爵府

引用:我c6係我威脅佢既情況下介左煙,但我6299就

原帖由 leepaklok924 於 15-08-30 發表
我c6係我威脅佢既情況下介左煙,但我6299就想個仔食煙,私底下點埋比佢食,我c6比我罵到一面屁,然後我再同 ...
下。。你6299咁搞笑既,個仔肯介煙求之不得啦下嘛

大宅

佢兩老都食架嘛,咪想個仔同佢一齊食 我對佢兩老講到明吾比c6食,佢地話冇壞架,我話冇得傾

男爵府

引用:佢兩老都食架嘛,咪想個仔同佢一齊食 我對

原帖由 leepaklok924 於 15-08-30 發表
佢兩老都食架嘛,咪想個仔同佢一齊食 我對佢兩老講到明吾比c6食,佢地話冇壞架,我話冇得傾:edcit ...
傻傻地,自己食就算啦,仲要教埋下一代

大宅

佢地反而覺得係我問題我專制

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

引用:佢兩老都食架嘛,咪想個仔同佢一齊食 我對

佢兩老都食架嘛,咪想個仔同佢一齊食 我對佢兩老講到明吾比c6食,佢地話冇壞架,我話冇得傾:edcit ...
我會有咁毒得咁毒但用好誠懇嘅態度去講生肺癌會好痛苦,標靶藥都唔拖得幾耐。

大宅

回覆:popomeow 的帖子

跟住兩老就可能以為我咒佢,佢地好重心計好恐怖

大宅

我老公都係大女2歲哮喘病發時戒左,我自己就有左大女之後到宜家都無食喇,但我老公最近食番幾個月,唉…我好傷心佢應承我話會戒但戒左成個都未戒到,跟本無戒過,仲食得越黎越多,我可以點做好,唔通要離婚先得

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

幫佢買重保險,要佢供,受益人寫自己,佢唔想就唔該戒煙

珍珠宮

我好討厭煙味,所以朋友男朋友都要係唔食煙嘅。
而你地當初都係食煙嘅,依家要佢介⋯⋯⋯一定有難度,因以前大家都接受

男爵府

引用:我以前都食,一有左就介左,我老公都話介,

原帖由 winnietwyhk 於 15-08-30 發表
我以前都食,一有左就介左,我老公都話介,介到現在個女就黎四歲都仲食緊,話親佢都話介介介,好討厭搞到廁 ...
博愛醫院個針灸介煙好work, 免費, 我c6 都係咁無痛介左

伯爵府

叫佢自己出去食,唔唸自己都要唸下個小朋友

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實戒煙好講自己既定力同決心,如果無決心戒既話,好快又食返。
其實可以食藥戒煙,我都係食左藥1.5個月先可以戒到,而家戒左1年啦,
同你C6講試下啦!

公爵府

very bad for his health and family members

首頁

尾頁

跳至