美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無 sister 有 join Pure Yoga 呢? 想知道大約幾多錢~我想去做下運動減下肥呀!

男爵府

引用:有無 sister 有 join Pure Yoga 呢

原帖由 chickenbabe 於 15-08-31 發表
有無 sister 有 join Pure Yoga 呢? 想知道大約幾多錢~我想去做下運動減下肥呀!

...
One centre 9xx

男爵府

引用:有無 sister 有 join Pure Yoga 呢

...
Cwb one centre $942

別墅

見你話想做運動減肥..不如join佢同集團果個pxxe fitness 啦!
又有得跑步機啊, 單車機, 太空漫步機果d, 又有得玩負重, 又有堂上..
你想做yoga, 佢都一星期有幾班pilates同body balance..
你想兩邊做..可以去旺豪方..7樓就係fitness, 9樓就係yoga..好似都係貴少少

我可以refer你去, 好似有兩星期試玩..咁就可以試左環境同d堂先

複式洋房

回覆 yenyenlau 的帖子

請問 $942 係要簽幾耐約架??

伯爵府

回覆:Pure Yoga 價錢一問

All club fitness and yoga $1600

複式洋房

回覆 007~sa 的帖子

$1600 咁貴 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!簽一年約???

別墅

chickenbabe 發表於 15-8-31 14:11
回覆 007~sa 的帖子

$1600 咁貴 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!簽一年約???
因為呢個JM係join 晒fitness+yoga all centre ma..如果淨係一個yoga / fitness center都係8xx-9xx架ja

複式洋房

回覆 mouse524 的帖子

怪唔得啦! 但係咪basic簽約都要簽一年架?

別墅

chickenbabe 發表於 15-8-31 14:18

怪唔得啦! 但係咪basic簽約都要簽一年架?

我果陣個sales話係最少一年囉....但我上佢個網睇有半年/1年...唔知信sales定信官網

別墅

回覆:chickenbabe 的帖子

你有無想join 邊個center先,唔同區唔同價錢

如果向d 某大銀行做仲會有discount..另一半係staff 都可以有discount

複式洋房

半年都有咁好架咩!!!!!!!!不過半年知會唔會貴d者..../___\

複式洋房

回覆 kINGSTON_BB 的帖子

唔係銀行staff呀.
我想旺角/尖沙咀架咋!

禁止訪問

別墅

chickenbabe 發表於 15-8-31 14:34
回覆 kINGSTON_BB 的帖子

唔係銀行staff呀.

我公司唔係銀行..不過都係一個大group啦~ 都有corporate rate 15% off ar~
所以你都可以照問下有冇先

別墅

回覆:chickenbabe 的帖子

尖沙咀 正呀!個veiw 超靚(又其是黃昏同夜景)對住灣仔會展做yoga 無得頂, 我自已都最鍾意去TST 上堂。

add 你做fd 先, 到時一齊去上堂呀可以

大宅

引用:有無+sister+有+join+Pure+Yoga+呢?+想知道

...
你join左未呀?有無試堂?如果tst月費幾錢?我最近都想做yoga,剛剛開始搵下資料

大宅

引用:尖沙咀+正呀!個veiw+超靚(又其是黃昏同夜

原帖由 kINGSTON_BB 於 15-08-31 發表
尖沙咀 正呀!個veiw 超靚(又其是黃昏同夜景)對住灣仔會展做yoga 無得頂, 我自已都最鍾意去TST 上堂。

...
請問你除左可以去tst仲可以去邊個ctr做?幾錢一個月?謝謝

男爵府

引用:Quote:原帖由+chickenbabe+於+15-08-31+發

原帖由 BEBE4U 於 15-09-28 發表
你join左未呀?有無試堂?如果tst月費幾錢?我最近都想做yoga,剛剛開始搵下資料

...
有冇問埋myoga?有得試堂同價錢平D

複式洋房

回覆:Pure Yoga 價錢一問

Yoga 減唔到肥架喎...

你會諗住一個月玩幾多次呀?有啲package 一個月5次會再平啲。同埋小心放工時間果啲班好易好易full.

首頁

尾頁

跳至