心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

62..出面有女人,仲回家話比奶奶聽,很多說話希望可以(共存)我聽已經覺得好荒謬!
62...認識左一個大陸女人(個女有一仔一女) 應該係失婚婦!

話說62自炒單車入左醫院,聯左11針,崩牙,手指骨折,我們一家仆到醫院,換來第一句對奶奶說\"我想打比我朋友\",即是打比女人,我們心諗。。。跌到毀容都未醒。但不緊要,個女人還來探62 , 62 仲介紹比奶奶識,奶奶冇打招呼。之後晚上62鬧奶奶話做乜咁冇禮貌。(我老公喺呢個時候忍唔住爆)

大宅

回覆:佩服我奶奶,62變到痴左線!

Ps :::: 我62自從是一個超顧家,超錫孫,又會做煮飯清潔的人。。。。現在变得好陌生,好似比人落降咁。。全部歪理。

公爵府

hotpot333 發表於 15-9-1 09:52
62..出面有女人,仲回家話比奶奶聽,很多說話希望可以(共存)我聽已經覺得好荒謬!
62...認識左一個大陸女人 ...
你們眾兄弟姐妹有無俾開家用62 ? 如果有....請立即停止家用.轉移只俾99...以免邦人養仔女都唔知...另一方面62今年幾多歲 ? 有無中風的機會 ? 如果他曰62中風...你們眾兄弟姐妹千萬別多事...推俾果個女人照顧LO ?(她自己話要人不要錢的啊.咁就送俾佢LA)

琥珀宮

大宅

引用:Quote:hotpot333 發表於 15-9-1 09:52 62..

原帖由 美之選468 於 15-09-01 發表
你們眾兄弟姐妹有無俾開家用62 ? 如果有....請立即停止家用.轉移只俾99...以免邦人養仔女都唔知...另一方面 ...
54 歲
多謝意見。現在考慮比99

大宅

大宅

引用:62..出面有女人,仲回家話比奶奶聽,很多說

原帖由 hotpot333 於 15-09-01 發表
62...認識左一個大陸女人 ...
你62好過份啫 仲要介紹比99識,你留意下你99的心理,驚佢一時諗吾開,我99因為62叫chicken而有性病,自此失常,半夜三點抹窗想跳樓,人前人後兩個樣

牛奶妹頭    發表於 15-9-3 14:24

大宅

引用:Quote:原帖由 hotpot333 於 15-09-01 發表6

原帖由 leepaklok924 於 15-09-02 發表
你62好過份啫 仲要介紹比99識,你留意下你99的心理,驚佢一時諗吾開,我99因為62叫chicken而有性病 ...
我都怕佢會癲。叫佢唔好忍又好似叫佢地離婚咁……可以做d咩!

大宅

引用:Quote:原帖由+leepaklok924+於+15-09-02+發

原帖由 hotpot333 於 15-09-02 發表
我都怕佢會癲。叫佢唔好忍又好似叫佢地離婚咁……可以做d咩!
只能夠支持99,陪佢得閒傾下計,做新抱又無理由叫佢地離婚

大宅

引用:Quote:原帖由 hotpot333 於 15-09-02 發表

原帖由 leepaklok924 於 15-09-02 發表
只能夠支持99,陪佢得閒傾下計,做新抱又無理由叫佢地離婚
冇錯,但62愈黎愈過份。又拎8婆煲的湯回家。比我真的掉Q唒佢!

大宅

引用:Quote:原帖由+leepaklok924+於+15-09-02+發

原帖由 hotpot333 於 15-09-02 發表
冇錯,但62愈黎愈過份。又拎8婆煲的湯回家。比我真的掉Q唒佢!
過份到咁,真係離曬譜

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你62失常.....
你62退休未? CUT晒比你62的錢....,

大宅

引用:你62失常.....你62退休未

原帖由 gigi1020 於 15-09-02 發表
你62失常.....
你62退休未? CUT晒比你62的錢....,
我而家成日問自己。。。
呢個咩世界。。
同埋真係攞命。。邊有男人有小三仲回家同老婆講個小三幾好幾好。。。。救命!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

hotpot333 發表於 15-9-2 15:11
我而家成日問自己。。。
呢個咩世界。。
同埋真係攞命。。邊有男人有小三仲回家同老婆講個小三幾好幾好。。 ...
你62遲早走, 比個大陸女人呃晒D錢....

伯爵府

你62話99冇禮貌,佢都痴拫!咁你62都好唔識尊重99,男人有了新歡就棄舊

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

未到入棺材嗰刻,都唔好話自己個老公對自己尊一。

leepaklok924    發表於 15-9-3 14:40

子爵府

畀面勳章

jm你同老公唯有多d陪99開解佢!或者陪佢去旅行玩下

公爵府

hotpot333 發表於 15-9-1 15:01
54 歲
多謝意見。現在考慮比99
不是考慮...是必須....當62手頭上的錢不多時(單依靠長糧多極有個譜)29自然會走人(無油水括)

男爵府

你62都算做左件好事,就係你c6既反面教材囉。你c6見到亞媽咁慘應該都唔會有機會比你受!

Btw, jm講得岩,斷水源係必須既!以後有錢都比99啦!

大宅

引用:你62都算做左件好事,就係你c6既反面教材囉

原帖由 smileemily 於 15-09-03 發表
你62都算做左件好事,就係你c6既反面教材囉。你c6見到亞媽咁慘應該都唔會有機會比你受!

Btw, jm講得岩, ...
希望喇。。20年後再算

首頁

尾頁

跳至