美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

侯爵府

成日買mask試,用緊以下呢啲,有啲回購的,有新試的。大家仲有乜推介呢?

先分享cream mask~
最愛valmont renewing pack, 敷完即時白滑,毛孔都無晒,暫時心中神級MASK。
回購的有shiseido revival refining mask, 比較cle de peau t-mask, 我覺得shiseido易搽啲同快乾啲,
同樣撕拉式面膜,買咗rodial蛇毒嚟試,希望好用~
長期回購有AVENE,敏感時急救用,保濕CREAM MASK我都愛用burt's bee, 會較㶒,冬天會再回購

侯爵府

引用:成日買mask試,用緊以下呢啲,有啲回購的,

原帖由 KAY+2 於 15-09-01 發表
成日買mask試,用緊以下呢啲,有啲回購的,有新試的。大家仲有乜推介呢?

先分享cream mask

再嚟paper mask, 基本上shiseido的多,美白保濕緊緻,我都喜歡SHISEIDO。不過ELIXIR 好一般,我唔會回購。

侯爵府

回覆:KAY+2 的帖子

較貴價的急救mask 就選cle de peau, 最愛 3 step mask, 不過自從試了valmont, 我都係覺得valmont好
(呀,再睇先知相中少咗cle de peau美白mask~

侯爵府

回覆:KAY+2 的帖子

上圖係我都喜歡的泡沬MASK,POLA THE MASK同DAY MASKPOLA的緊緻非常出色,就算幾夜訓幾殘,用THE MASK的第二日都會好精神。
DAY MASK我會好乾時早上用,上妝會貼啲。

下面係平價MASK,回購多次的, 首選puresa, 次選étude house

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 15-9-1 14:10
較貴價的急救mask
CDP,左上角未見過?應該係我未買過了!!

男爵府

畀面勳章

你真係mask后!!

侯爵府

mk1979 發表於 15-9-1 14:13
CDP,左上角未見過?應該係我未買過了!!
呢個仲貴過3 STEP,我覺得好中伏,一支磨砂膏,上下兩片MASK,BA話好保濕,但我覺得咁貴,我情願揀3 STEP囉

男爵府

畀面勳章

KAY+2 發表於 15-9-1 14:18
呢個仲貴過3 STEP,我覺得好中伏,一支磨砂膏,上下兩片MASK,BA話好保濕,但我覺得咁貴,我情願揀3 STEP囉 ...
仲貴過3-step??我以為3-step已係CDP最貴既mask!亦係我買過最貴既paper mask!!

男爵府

引用:回購多次的平價mask,+首選puresa,+次選étu

回購多次的平價mask, 首選puresa, 次選étude house
請問Etudehouse好用嗎大概幾錢

男爵府

回覆:cream mask/paper mask分享~

我都有用你某幾隻!

Renewing pack (回購多次)

clarifying pack(回購第2次)

eve lom rescue mask(啱啱用完,考慮回購中)

Shiseido white lucent mask (我用過,唔啱我,每次敷完第2日甩皮)

水光針(第1,2次用係ok,之後唔覺分別,唔回購)

男爵府

引用:我都有用你某幾隻!Renewing pack (回購多

原帖由 Lukeung 於 15-09-01 發表
我都有用你某幾隻!

發癲式 回購

男爵府

引用:成日買mask試,用緊以下呢啲,有啲回購的,

先分享cream mask
呢set 好似幾抵

男爵府

回覆:cream mask-paper mask分享~

大開眼界

侯爵府

引用:Quote:原帖由+KAY+2+於+15-09-01+發表回購

原帖由 小熊heart 於 15-09-01 發表
請問Etudehouse好用嗎大概幾錢
Moitsful 好用,大約14$片

侯爵府

引用:Quote:原帖由+KAY+2+於+15-09-01+發表成日

呢set 好似幾抵
我買咗兩set, 仲買咗兩支10£serum~ 真係好抵。

相中係近期入的rodial

侯爵府

引用:我都有用你某幾隻!Renewing+pack+(回購多

我都有用你某幾隻!

Clarifying pack好用嘛?我有時用會少少刺痛。

Eve lom係朋友送的sample, 係咪清潔mask嚟?

Shiseido white Lucent 回購過n次,我用佢精華同mask係最白的

水光針我都無乜效,唔回購喇

男爵府

引用:Quote:原帖由+Lukeung+於+15-09-01+發表呢s

我買咗兩set, 仲買咗兩支10£serum~ 真係好抵。

相中係近期入的rodial
我都想入呢set 呢

美白mask ok ma?
我見佢有set 係美白加磨沙!£45(幾吸引)

£10 serum 無哂了

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Lukeung+於+15-09-01+發表我

發癲式 回購
巴黎買renewing pack, 162€, 好平~ 你呢啲响邊度買平呀?

侯爵府

Lukeung 發表於 15-9-1 15:24
我都想入呢set 呢

美白mask ok ma?
其實RODIAL我只係開咗支DRAGON BLOOD MASK同GLAMTOX LIP嚟試咋,其他未用,只係見減價就買咗先~

男爵府

引用:Quote:原帖由+Lukeung+於+15-09-01+發表我

Clarifying pack好用嘛?我有時用會少少刺痛。

Eve lom係朋友送的sample, 係咪清潔mask嚟?
Clarifying pack 正常係有少少刺痛!無問題ga!

Eve lom mask 係急救mask 鎮靜紅腫消炎 (我都係朋友送)

首頁
12345...13

尾頁

跳至