興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:請問有無古言小說可推介?

睇緊「極品女仙」,非言情,講個女仔修練。估都估唔到我竟然nonstop 睇左600個chapters,仲有排睇

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+mymarigold+於+15-11-12+15:04

原帖由 mymarigold 於 15-11-12 發表
我睇完「我的溫柔暴君」喇,真係好虐,我鐘意。。多謝推介。轉台睇本輕鬆d先。

王國長老

引用:Quote:原帖由+goofy1111+於+16-01-08+發表

原帖由 mymarigold 於 16-01-08 發表
“我的妻子是这世上最美好的女子。
若我能活着,我愿意倾尽所有去爱护她,给他幸福,
可是上天没有给我这个 ...
佢真係絕世好男人,呢段真正催淚

王國長老

引用:五大穿越古言:《綰青絲》、《步步驚心》、

原帖由 mymarigold 於 16-01-09 發表
五大穿越古言:
《綰青絲》、《步步驚心》、《獨步天下》《不負如來不負卿》、《 木槿花西月錦繡 》,我完 ...
嗯,我睇左綰青絲同步步,暫時鐘意步步多d。可能我欣賞佢將九王奪嫡呢段歷史,同個故事緊扣得好完美,故事發展亦唔係老土橋段。
多謝推介,等我繼續睇先

王國長老

獨步緊喇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊