親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問下如果4個大人, 1個2.5 歲小朋友, 如果租架wingroad 會唔會太細架? 估計有兩件大行李, 1架bb 車...... 如果租廂車放唔到好多行李, 如果要摺埋後座, 又係同一架wingroad 差唔多, 但5座位要放一個car seat 又好似好迫 , 麻煩俾d 意見我, many thx

男爵府

引用:請問下如果4個大人, 1個2.5 歲小朋友, 如果

原帖由 mrschangc 於 15-09-04 發表
請問下如果4個大人, 1個2.5 歲小朋友, 如果租架wingroad 會唔會太細架? 估計有兩件大行李, 1架bb 車...... ...
Car seat當1.5計 , 你的情況有d租車公司唔比你租5人車

別墅

回覆:4大1小沖繩自駕遊一問

我三大一小(3yrs)都租左架七人車,坐得舒服啲。唔使咁迫

男爵府

好媽媽勳章

Yes, 七人車

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

禁止訪問

大宅

引用:我三大一小(3yrs)都租左架七人車,坐得舒

原帖由 tobylambaby 於 15-09-05 發表
我三大一小(3yrs)都租左架七人車,坐得舒服啲。唔使咁迫
請問租邊款? 因估計有最少3 件行李, thx

大宅

引用:回覆 mrschangc 的帖子 http://car.okitour

原帖由 wesley仔仔 於 15-09-05 發表
回覆 mrschangc 的帖子

http://car.okitour.net/s/index.asp睇下尼到好祗
Thx, 有無租過j net??

禁止訪問

大宅

引用:Quote:mrschangc 發表於 15-9-6 00:42 Thx,

原帖由 沙田爸爸 於 15-09-06 發表
好多人租過我剛用佢租5日萬9¥只系行左3千k m hybrid freed(本身租1500cc早鳥指定車款)。行左6百公里,只入 ...
租j net?? freed 應該唔夠位全, 因我地行李多, 但freed 個車尾箱好細
反而我想問j net d 服務ok 嗎? 取車還車個地點方便嗎? shuttle 會唔會等好耐? 保險又會唔會好貴呢?? many thx

別墅

回覆:4大1小沖繩自駕遊一問

我未去呀,經Toyota book 早鳥優惠2萬7yen 7 人車。佢話我知係Toyota Isis wor, 去完番嚟先知好唔好。

大宅

Wingroad剛暑假租過, 我3大2小好逼, 你四大1小應該唔得啦

大宅

引用:我未去呀,經Toyota book 早鳥優惠2萬7yen

原帖由 tobylambaby 於 15-09-06 發表
我未去呀,經Toyota book 早鳥優惠2萬7yen 7 人車。佢話我知係Toyota Isis wor, 去完番嚟先知好唔好。

...
哦, 姐係wish?? 尾箱都唔大架bor

大宅

引用:Wingroad剛暑假租過, 我3大2小好逼, 你四大

原帖由 香格里拉 於 15-09-06 發表
Wingroad剛暑假租過, 我3大2小好逼, 你四大1小應該唔得啦
Thx, 咁要租7人先得

別墅

回覆:mrschangc 的帖子

因我得四個人,後面唔坐用來放行理應該可以。

別墅

引用:Quote:原帖由+香格里拉+於+15-09-06+發表Wi

原帖由 mrschangc 於 15-09-07 發表
Thx, 咁要租7人先得
租七人車啦!

首頁

尾頁

跳至