親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我下年復活節假想帶囡囡去東京Disneyland 同 Disneysea玩,見官網兩個樂園開放時間都是0800-2200,請教一天可否玩晒兩個樂園?另外兩個樂園是否有晚間巡遊和煙花?

大宅

引用:我下年復活節假想帶囡囡去東京Disneyland+

原帖由 chloelovemum 於 15-09-04 發表
我下年復活節假想帶囡囡去東京Disneyland 同 Disneysea玩,見官網兩個樂園開放時間都是0800-2200,請教一天可 ...
剩係門票巳不値啦!

公爵府

回覆:一日可否玩晒東京Disneyland + Disneysea

一個都無可能\'玩晒\', 何況兩個?小朋友有無體力玩到10 點?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:chloelovemum 的帖子

剩係排隊都排晒d時間,玩晒?冇可能。

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

回覆:一日可否玩晒東京Disneyland + Disneysea

玩2日都玩唔晒,除非唔洗排隊啦

大宅

兩個樂園是否都有晚間巡遊和煙花?哪個好睇d?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

3日

大宅

我連續玩兩天,第一天在樂園玩也看完夜間巡遊才走,第二天在海洋玩已經累到早點走。
你可以在youtube看其他人拍的片,一天玩兩日真有點浪費,除非是入内專攻掃貨。

男爵府

引用:我下年復活節假想帶囡囡去東京Disneyland+

原帖由 chloelovemum 於 15-09-04 發表
我下年復活節假想帶囡囡去東京Disneyland 同 Disneysea玩,見官網兩個樂園開放時間都是0800-2200,請教一天可 ...
絕對沒可能架浪費錢

:-D :-D :-D :-D

大宅

謝謝你們的意見!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

冇可能

伯爵府

絕對無可能,
一日一個都唔夠時間,排隊都成粒鐘了。
分2日吧

男爵府

其實要3日先叫玩得曬同輕鬆D,一日玩2個可能每邊只玩到2一3個 game 就算住樂園內酒店都玩唔到

珍珠宮

一個樂園都玩唔哂

大宅

It is impossible la
we bought 3 days pass via the website of Disneyland

別墅

我7月頭去過...個日唔係好多人...一日可以玩晒Disneysea

首頁

尾頁

跳至