嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家小心呢間店。

7月底order並全數付款,吾係貴,$300。對方回覆8月底到貨並通知取貨。
4/9開始inbox 問status幾時有得拎,一直到今日8/9一個reply 都冇!電話冇人聽!但個page不斷有update
Delay 同錢少事,問題係一直吾覆!點做生意呢??

複式洋房

回覆:dragon_nats 的帖子

謝謝提醒。

大宅

我都試過,間野好衰

大宅

出哂名delay同唔覆嘢!買少少嘢買到一肚火!幾平都唔會再幫襯!!!

dragon_nats    發表於 15-9-9 12:16

別墅

回覆:fb黑店--baby shop美國入口專門店

希望吾好再有人被騙!有時候錢是少,但吾可以甘樣呃人做生意!

別墅

希望吾好再有人被騙!錢是少,甘樣做生意呃人好離譜!

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我問過佢野.. 覺得佢好無禮貌~

大宅

想生BB熱投 夏天玩到顛

別墅

剛過左數買野

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆 dragon_nats 的帖子

我以為得我一個係咁.
PM 比佢, 佢又唔覆.
send e-mail 比佢又唔覆.
打電話比佢又冇人聽.
轉頭打多次, 電話就打唔通.

我唔介意遲 d 收貨. 但都可以通知我嗎?

唔通真係要落去門市一轉?

別墅

回覆:Valais 的帖子

我開頭都以為得我一個。後來忍吾住佢地呢d手法,佢FB page 不斷updates 但一個inbox 都吾覆先激氣!佢版面又吾比人留言,之後我吾理係佢新果d post 度comment !結果都有人中招!
到今朝佢終於肯係我個comment reply 但只係叫我send email!
唉...

大宅

成日都聽到呢D, 所以都唔敢網上買BB野...

別墅

引用:成日都聽到呢D,+所以都唔敢網上買BB野...+

原帖由 cwl0313 於 15-09-09 發表
成日都聽到呢D, 所以都唔敢網上買BB野...
第一同最後一次😩

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆 Zita404 的帖子

你真係要追緊 D.

伯爵府

dragon_nats 發表於 15-9-9 16:22
第一同最後一次😩

我明白會運送時間會遲, 但冇估到會唔覆人咁離譜.

伯爵府

MuiTang 發表於 15-9-9 01:35
出哂名delay同唔覆嘢!買少少嘢買到一肚火!幾平都唔會再幫襯!!!
可以知道你收到貨嗎?
可以知道你從咩方法同佢聯絡?

別墅

我最後send email 問,佢話「貨品到了舖」。之後我再send左2次問「可否安排courier上去收貨」⋯又潛水!!

我拎到再話你知呀。

大宅

收到貨,其實佢係無人做cs, 我短期內買三樣嘢,三樣嘢都收到。
第一件,email問佢,一兩日後覆已到
第二,三件,原定嘅到貨日期差唔多,咁緊係想到齊先拎。 email一概不回,電話裝飾嘅長期無人聽。
最後咁啱我見我朋友喺佢地啲po度留comment落order, 我直接喺我fd嗰個留言度話上次買嗰啲嘢完全無消息呀,仲買呀?\'
佢唔知係咪見到,即日覆我email, d貨到齊

男爵府

Thx....I will back list

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢呢間係咁架,有時貨到sms都冇,一定要買d唔趕用嘅野,到時到後攞就得la.

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

首頁

尾頁

跳至