嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我最後send+email+問,佢話「貨品到了舖」

原帖由 dragon_nats 於 15-09-09 發表
我最後send email 問,佢話「貨品到了舖」。之後我再send左2次問「可否安排courier上去收貨」⋯又潛水!!
...
你都好呀,我連續兩日 send email 比佢地,冇人覆。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我訂了Lego模 & I pad Marvel 畫筆
上星期問就話九月頭會返,
見未有消息, 尋日再問, 今日覆左話貨品仲未到港

Lego 模六月訂到而家都未有...唉,都唔知仲要等到幾時

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我訂了Lego模+&+I+pad+Marvel+畫筆上星期問

原帖由 bbpochacco 於 15-09-09 發表
我訂了Lego模 & I pad Marvel 畫筆
上星期問就話九月頭會返,
見未有消息, 尋日再問, 今日覆左話貨品仲未到 ...
真係好多人中伏⋯

我都唔知我 d 貨係邊,係海上定係佢公司

複式洋房

回覆:fb黑店--baby shop美國入口專門店

我都有fb msg問過佢野,零回應。
對冇交帶既商戶都幾反感

伯爵府

真心覺得呢間鋪 D 嘢係平.
但零回應, 遲比貨.
幾平都冇用.

民房

又係宜間黑店,之前都唔少人出post中伏啦,我買過一次野俾個孫,3個月到宜家都未有貨,已經backlist左佢,佢銷售手法好有問題,我地應該係fb開個群組,俾中伏既媽咪呻下,又俾其他未幫襯過的媽咪小心考慮仲買唔買

jenny2014    發表於 15-9-17 16:24

複式洋房

有無 link 呀?因為我岩岩又向baby shop美國入口專門店買咗野呀!係唔係入數會俾多一D,話夠 $1 先可以退個間呀?

禁止訪問

男爵府

我都中招,等左三個月仲未有貨

複式洋房

我都一肚氣!電郵,電話,乜都唔覆。佢仲話自己唔係黑店,根本就係徹徹底底既黑店!點解仲可以經營咁耐?冇人去消委會或海關告佢?我係佢facebook留言,仲俾佢block 兼 delete message!

複式洋房

差成咁,真係要認住佢自先得

複式洋房

我剛剛仲買左好多野添,中伏😖

大宅

我都喺呢間買左,而家等貨到...諗住呢間唔ok, 自己黑仔姐,咪試下訂另一間網上賣麪包超人BB野,點知唔知係咪愈來愈多生意,待客態度又係差到爆,到而家兩間訂左野,一件貨都未有
攪到比老公鬧,話$-早比左但就好似total loss

別墅

真係要傳出去吾好比人再中伏😡

大宅

係呀, 之前已經有媽媽一肚氣, 最後報警處理, 又係d貨一路都未有, 佢次次都要等3個月, 之後到貨而家連一次sms都無收過了, 只係發郵件去問佢到未, 一樣都係2-3日後回覆, 有係大部份都未有得拎, 而家仲衰到改左人錢又要後面尾數, 但次次上去問佢d尾數未退, 又話下次先你仲有貨未到, 下次下次咪即係又無, 每賣1件野收多幾毫至1蚊佢都幾和味啦, 早排拎貨汽水蓋 (bottle top) 一盒12個, 又話可以咩汽水都可以吸到, 可樂百事橙汁忌廉全部都試過哂, 都吸唔到. send mail 同佢講, 佢話門市d人都試過可以喎, 無問題. 我話可能我唔識用啦, 下次成盒帶去比你地門市同事試下 幾次都出事我而家都費事睇佢fb, 真係好勞氣.....

別墅

我直接係佢D post 度comment,等人有防範!

男爵府

其實應該叫呢度D 管理員置頂。

男爵府

原來又有姊妹係咁,唉,我仲買左兩樣野都未到貨

禁止訪問

回覆:jenny2014 的帖子

複式洋房

咁惡劣

首頁

尾頁

跳至