烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

尋晚(Fri)去咗食,值得推介。原價成人每位$278加一
Openrice有8折coupon但我係即興所以用hsbc信用卡85折.
10pm開始可食到12am, 等到好餓。

有生蠔,刺身,同其他正常熟食沙律甜品,自己斟橙汁/西柚汁/咖啡/茶,款式都算多。雖然冇邊樣嘢特別好食,但呢個價錢都幾抵食。
雪糕係movenpick, 係職員"不"俾你唔洗自己"不"。
雪糕有五款,我同c6食咗好多球,雪糕冇晒唔會再補所以會果遲食就會少咗味揀,如果唔係想食嘅味冇晒會食多幾球,抵返晒 haha

星期日至四平啲但唔知款式一唔一樣。
對面喜來登都有宵夜Buffett平少少但因為冇蠔所以冇揀到

珊瑚宮

回覆:九龍酒店宵夜buffet

水晶宮

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

珊瑚宮

男爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大宅

親子王國15週年勳章

水晶宮

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

springshop27 發表於 15-9-12 22:55
尋晚(Fri)去咗食,值得推介。原價成人每位$278加一
Openrice有8折coupon但我係即興所以用hsbc信用卡85折.
1 ...
請問生蠔即開嗎?上星期去 sheraton 食 $248/位, 款式吾多

男爵府

引用:Quote:springshop27+發表於+15-9-12+22:55+

原帖由 yanyan-mummy 於 15-09-29 發表
請問生蠔即開嗎?上星期去 sheraton 食 $248/位, 款式吾多
唔係即開的,已開放在冰上,每次每人攞兩隻

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Kanny_yan 發表於 15-9-30 23:22
唔係即開的,已開放在冰上,每次每人攞兩隻
新鮮嗎?

男爵府

引用:Quote:Kanny_yan+發表於+15-9-30+23:22+唔

原帖由 yanyan-mummy 於 15-09-30 發表
新鮮嗎?
Ok, 但蠔本身質素普通,依個價錢可接受

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-09-30+發

原帖由 Kanny_yan 於 15-09-30 發表
Ok, 但蠔本身質素普通,依個價錢可接受
Ic,thx

首頁

尾頁

跳至