自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:不如講下拍拖果陣有咩令你覺得c6就係你嘅Mr. Right吖?

好想同佢一齊生活。

子爵府

回覆:不如講下拍拖果陣有咩令你覺得c6就係你嘅Mr. Right吖?

誠意

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:我講先1. 安全感2. 成日都好掛住佢3. 想煲

原帖由 magiso 於 15-09-15 發表
我講先
1. 安全感
2. 成日都好掛住佢
對我同我屋企人好,我媽媽有重病,佢可以唔返工,全程陪媽媽出入醫院

男爵府

佢俾晒d錢同提款卡我

堅持到底, 就是勝利!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

2,
結佐婚5年3宜家都未做到

珍珠宮

引用:一路都好包容我佢低潮嗰時叫我搵第二個,反

原帖由 see_c213 於 15-09-15 發表
一路都好包容我
佢低潮嗰時叫我搵第二個,反而我好心痛唔想丢低佢
淨係想同佢一齊過世
佢叫你搵第二個,你唔會質疑佢唔愛你咩

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我講先1. 安全感2. 成日都好掛住佢3. 想煲

原帖由 magiso 於 15-09-15 發表
我講先
1. 安全感
2. 成日都好掛住佢
踏實

子爵府

2018復活節勳章

同佢一齊好自在, 亦唔需要刻意去搵野講, 大家諗法又一致, 又比到我安全感+信賴感

男爵府

引用:Quote:原帖由 see_c213 於 15-09-15 發表一

原帖由 麵包超人^o^ 於 15-09-15 發表
佢叫你搵第二個,你唔會質疑佢唔愛你咩
佢嗰時好down,覺得一切都無希望自己一事無成,我離開佢都係應份。諗落其實識let go都仲係愛。

侯爵府

心靈相通……價值觀一致……願意遷就我……當我覺得佢係另一個我時,發現佢係blog到都寫左覺得我係另一個佢ge日記……

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

子爵府

2018復活節勳章

感覺,到而家都係覺得佢係我靈魂伴侶,走唔甩嫁喇

翡翠宮

鬼暗眼

禁止訪問

男爵府

虎到金來勳章

對我包容,照顧到我,同我分擔所有開心唔開心。
同佢一齊有一種安心既感覺

子爵府

回覆:magiso 的帖子

有年聖誕節同c6嗌交,嘈到要分手,之後各散東西咁行,我由旺角行去尖咀,佢就行去太子,我仲約埋fd諗住玩埋下半場,但係最奇怪係,行行下佢又出現係我前面,個刻個感覺好奇怪,既然分唔到手,就索性結婚算

珍珠宮

畀面勳章

無架, 佢只係發脾氣中講咗句 [ 我唔比你擔憂 ] 咁就係跟住佢喇

水晶宮

其實我都唔知點解嫁左比佢, 好似比佢落左降

如果要講, 應該係我病時我照顧我, 但而家話知我死

大宅

佢對我好過對佢自己
同之前拍拖既完全唔同,唔會話分分離離,兩個人唔會唔嗲唔掉,為左少少野嗌分手。
佢年紀比我大,會教識我好多野,兩個人一齊就係一齊成長,一齊有共同目標。
最感動係佢對我講,男朋友唔重要,屋企人先係最重要

子爵府

當我第一次織條好好好肉酸既頸巾過佢,佢感動到五分鐘攬實我唔郁果時。
我沖完涼未吹頭超樣衰但佢話我果個樣最靚果時。
仲有就係,同佢一齊最舒服最可以做自己,唔駛諗要講咩要做咩對方都係咁鍾意自己,就覺得,都係佢架喇

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

當時有火花叮一聲,話我知係佢啦!個個都話佢好錫我,粗重嘢唔俾我做,所以佢脾氣唔好都一直忍耐

I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至