自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

安全感好緊要..

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 麵包超人^o^ 於 15-09-15 發

原帖由 see_c213 於 15-09-15 發表
佢嗰時好down,覺得一切都無希望自己一事無成,我離開佢都係應份。諗落其實識let go都仲係愛。

...
愛一個人唔係想留佢係身邊咩

男爵府

回覆:不如講下拍拖果陣有咩令你覺得c6就係你嘅Mr. Right吖?

有勇氣,肯承擔

侯爵府

回覆:magiso 的帖子

有咩事都會第一時間搵他幫手。想同他結婚買樓建立一個有小朋友既屋企~呢d野都係講感覺既。

侯爵府

你地個個咁sweet嘅?
我地果時年紀唔細,係結婚時候咋,
無諗咁多喎!
so far 都已跟佢十多個年頭了

複式洋房

回覆:不如講下拍拖果陣有咩令你覺得c6就係你嘅Mr. Right吖?

1. 同佢一齊唔使扮野做自己
2. 思想成熟照顧到自己,有安全感
3. 雙方屋企人相處無問題
成交!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

病時好照顧你, 心痛你!

放下自在

侯爵府

畀面勳章

有安全感,好信任佢,自己有咩開心唔開心都只會想同佢講,佢又好明白我喎,一齊真係好開心,仲親過親人咁

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

內心覺得圓滿

可以用唔同角色同佢溝通

明白了解包容我心所想

有一種...係佢啦佢就係我遺失已久既另一半靈魂

大宅

同佢一齊無耐,好快就已經有叮一聲嘅感覺,覺得就係佢喇,一個一直等緊嘅人。同佢一齊,覺得自己人生好圓滿,別無他想。自己不自覺會唸:緣份真係好奇妙,竟然真係比我可以遇到一個,各方面都同我咁夾,我喜歡佢,而佢又喜歡我嘅人?感恩

侯爵府

1. 專一
2. 志趣相投
3. 係佢面前無需掩飾自己缺點,可以做自己

子爵府

夾其他男仔,夾來夾去都夾唔啱,淨係夾到我老公,咁就係佢了。

複式洋房

成日都想見到佢..

水晶宮

點飛都飛唔走佢,覺得佢愛我多我好多..有安全感之下
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

複式洋房

由未開始拍拖時已經覺得係mr right

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

覺得佢孝順,對將有計劃,可以倚靠
大前提當然要愛對方

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

趕極都唔走
一切皆是緣

禁止訪問

大宅

佢好正人君子唔咸濕,我扮醉試佢絶無抽水,送完我返屋企佢即走,之後發覺佢原來咸濕起上黎都好咸濕,但凈係咸濕我,唔煙唔酒唔粗口無大男孩嗜好,咁仲唔嫁?啦啦聲結婚啦
十幾年大家都無危機,大家信任,應該咁就係幸福掛
我由佢窮光蛋見証到而家事業有成,雖然唔係大富貴亦足夠有質數嘅生活,以前大家捱得好開心,而家就一齊培養小朋友係另一種開心,已約定老咗邊個行先另外一個如果活得唔好就跟住去,我地以後就唔洗再分開

magiso    發表於 15-9-18 09:24

首頁

尾頁

跳至