跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

有沒興趣學普通話? 請pm我

別墅

我係新搬來的,住7座,仔仔現17個月大,都想玩playgroup,希望可以在會所自組playgroup,有興趣請聯絡我(90290267)

禁止發言

複式洋房

回覆 3# basicjanny 的文章

我有興趣比bb上普通話, 我bb現在20個月.
請可否pm我, [email protected]

民房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

商場好似開一間playgroup..唔知幾時開呢

大宅

有冇人有興趣自組會所兒童畫班, 平日下午4時後.$280/4堂. 我女K1.

另有冇人知會所Ballet教得好嗎?

大宅

我Join左Bubbly English K1英文班及Little Sunshine 畫班.

有冇媽咪都Join左,share下.

複式洋房

Hello

I live in block 6. My son is now 7 months old.... hope 2 make friends with MHV mothers....

大宅

我住10座,係全職媽媽,囡囡2歲9個月大,下年先正式返K1,知唔知商場新開果2間教Phonics邊間好呢?我有興趣畀囡囡去學下!

別墅

hello,我住第3座架, 我都同阿仔報左Little Sunshine, phonics班,一星期一堂,係外籍導師教,見阿仔都幾開心,佢每堂都有工作紙比阿仔帶返屋企.

之前都有問過2樓果間,因為貪佢有免費堂試,但得2個miss同埋比較後生,所以報左Little Sunshine,覺得外籍導師有信心d. 有機會一齊分享一吓啦

侯爵府

牛年勳章

Hello. I live in block 6 too!! Nice to meet you...i also want to make more friends with MHV mommy. :>

原帖由 karenslw 於 09-10-6 16:34 發表
I live in block 6. My son is now 7 months old.... hope 2 make friends with MHV mothers....

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

大家好...我住係3座, 我ga 女依家5個幾月, 我都想識多d住係港灣ga mama ...

原帖由 ggbwong 於 8/1/2010 10:16 PM 發表
Hello. I live in block 6 too!! Nice to meet you...i also want to make more friends with MHV mommy. :>

男爵府

有冇港灣的媽媽有 bb 床轉送 or 轉售 ?

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 baby809 於 10-1-29 13:38 發表
大家好...我住係3座, 我ga 女依家5個幾月, 我都想識多d住係港灣ga mama ...

我都係住3座架 我囝囝今日岩岩5個月

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我住5/F B室..你住幾樓GA..得閒多D 聯絡交換湊BB心得丫

原帖由 @陳師奶@ 於 16/3/2010 03:03 PM 發表

我都係住3座架 我囝囝今日岩岩5個月

複式洋房

原帖由 baby809 於 10-3-19 13:06 發表
我住5/F B室..你住幾樓GA..得閒多D 聯絡交換湊BB心得丫

我住33/F阿 哈 @.@會唔會已經見過面阿 哈哈

5/F有平台咁正 @.@

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我諗有掛...呢度唔係好大姐...^^

原帖由 @陳師奶@ 於 20/3/2010 12:25 AM 發表

我住33/F阿 哈 @.@會唔會已經見過面阿 哈哈

5/F有平台咁正 @.@

複式洋房

原帖由 baby809 於 10-3-21 21:35 發表
我諗有掛...呢度唔係好大姐...^^

我前日見到你阿 我岩岩落lift 你正想入lift 但部lift太細你地入唔到黎阿 我諗應該係你阿 哈哈 你囡囡好叻阿 我見佢坐得好穩 好想打招呼 但又驚認錯人 不過我諗應該係你 @.@

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

係~我都冇留意添!
係呢,你星期六洗唔洗返工ga, 約你同bb黎我屋企玩o下啦(不過呢個星期我下午要返工, 上午就ok)...咁見到面都知道係邊個嘛!你覆我啦....
另外, 你有冇facebook 架, 有你add 我丫([email protected])

原帖由 @陳師奶@ 於 6/4/2010 10:38 AM 發表

我前日見到你阿 我岩岩落lift 你正想入lift 但部lift太細你地入唔到黎阿 我諗應該係你阿 哈哈 你囡囡好叻阿 我見佢坐得好穩 好想打招呼 但又驚認錯人 不過我諗應該係你 @.@ ...

首頁
12345...7

尾頁

跳至