跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

因我一直都係用csl 2G$38/月(只用嚟通話),但今年發覺佢接收奇差,經常無接收,唔知係咪佢想我轉plan,所以接收差左,如果我upgrade個plan行3/4G,唔知會唔會好d?還是我都係專3台或者smartone算?另如用smartone$88個平3G,會唔會好慢?因我多數都係早餐時間和等仔女時上網,大約用到1G一個月,請大家俾d意見我

別墅

回覆:請問邊個電話台在屯門區收得好?

其實都要睇你住屯門邊度,因為有d地方某d台收得唔好,又或者收得好。

子爵府

引用:因我一直都係用csl 2G$38/月(只用嚟通話)

原帖由 chrislpy 於 15-09-21 發表
因我一直都係用csl 2G$38/月(只用嚟通話),但今年發覺佢接收奇差,經常無接收,唔知係咪佢想我轉plan,所 ...
中移動

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

我張上網咭就係中移動,成日收唔到

大宅

回覆 chrislpy 的帖子

其實 CSL 4G 係邊區都好差

子爵府

引用:回覆 chrislpy 的帖子其實 CSL 4G 係邊區都

原帖由 B0709 於 15-09-21 發表
回覆 chrislpy 的帖子
Agree

別墅

我自己用緊smartone都唔錯。

大宅

度度唔同,就算我係中移,都無乜問題,但有d近山腳都係弱,仲有中移3或4G plan天線係唔係唔同位置的。

首頁

尾頁

跳至