親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

因為個個都咁book法。去到我想去但book唔到咪死?
其實咁多位jm去台北都可以試下邊個師傅岩自己。有多野講既。有唔多野講既。有nice到一齊食野好似朋友咁既。
我自己用開既包車就係之前去台北撞返黎既。覺得好好一直沿用至今。之前本來都心思思想試下之前勁hot個個post個司機架9人車,但太hardsell又會好驚中伏

算啦。搵返自己坐開個個又安全又穩陣最好

子爵府

You may be right!

子爵府

hashtag旅遊勳章

回覆:好既包車。宜獨食。不宜分享

雖然我未包過車,但恕我直言,包車司機既身分就係司機而已,在我看來,一個專業司機就係安全駕駛,照顧乘客安全,唔超速,唔亂泊車,識得路已經算是合格司機,

至於果d包車司機兼當導遊,兼攝影師,兼幫你plan晒行程,兼幫你book埋枱食飯,兼會買土產禮物送你,呢d當bonus,係人地好客先咁做,但好多人淨聽人講佢個司機會點點點,就變左老奉心態:包得車就俾晒司機排行程,自己唔駛煩,唔洗睇時間,有咩甩漏就怪個司機,十隻手指都有長短,就算十個人用同一個司機,都唔會十個人都讚佢好,樓主心態正常的,多一事不如少一事~

珊瑚宮

引用:雖然我未包過車,但恕我直言,包車司機既身

原帖由 Biancacheung 於 15-09-22 發表
雖然我未包過車,但恕我直言,包車司機既身分就係司機而已,在我看來,一個專業司機就係安全駕駛,照顧乘客 ...

子爵府

回覆:好既包車。宜獨食。不宜分享

介紹還介紹,我覺得太多post, 之前十個佔左8個都係嗰個包車

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至