自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我個朋友做左家庭主婦幾年,冇乜點做過野,個樣生得好細個同埋幾靚女,講野細細聲咁,同佢出親街成日都眼見佢一係比人佔隊,一係就比d sales 拉住狂sell,一係就比人偷野,呢個世界係咪人善真係被人欺?搞到我行出街成日要得起個款,好驚自己變成我個朋友咁,成為d壞人既target

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我個朋友做左家庭主婦幾年,冇乜點做過野,

原帖由 hiltonhui 於 15-09-24 發表
我個朋友做左家庭主婦幾年,冇乜點做過野,個樣生得好細個同埋幾靚女,講野細細聲咁,同佢出親街成日都眼見 ...
唔緊要啦!佢林善可能令男人都想保護佢呢!

珍珠宮

畀面勳章

回覆:人善被人欺?

丁蟹話“人善人欺天不欺”

nieualma    發表於 15-9-25 11:55
canies    發表於 15-9-24 19:47

別墅

回覆:Anpanmama 的帖子

其實真係好迷茫,我好吾想變成係街成日見到既潑婦,但你有時吾惡真係會比人蝦到上心口,女人踏入中年真係要好好諗下將來走咩路線

侯爵府

我個朋友做左家庭主婦幾年,冇乜點做過野,個樣生得好細個同埋幾靚女,講野細細聲咁,同佢出親街成日都眼見 ...
人善真係會俾人欺嘎,唔通蝦個潑婦咩

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

都會架,有時d人見你個樣惡都會忌你三分。

男爵府

係!我特別對同事不會善良

applejuice2004    發表於 15-9-24 22:57

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sales 狂sell...say no 咪得

別墅

引用:Quote:原帖由+hiltonhui+於+15-09-24+發表

原帖由 岚月亮 於 15-09-24 發表
人善真係會俾人欺嘎,唔通蝦個潑婦咩
我老公最鐘意蝦潑婦吾知點解d潑婦係忌男人幾分,見個男人惡d就吾出聲,就係專蝦女人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

善得黎都要識得保護自己, 我覺得無衝突~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

回覆 hiltonhui 的帖子

佔隊都唔係大件事可接受, sales 拉住狂sell睇下你個FD有無定力。佢外表柔弱,但內心係咪一樣先?

人善的確係容易被人欺,但好似而家D騙案電話咁,都唔係睇樣騙人,但都有人中招啦。。。。避唔到咁多, 最緊要識得保護自己。

首頁

尾頁

跳至