自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由 judychungpuiyan 於 15-09-25

原帖由 大富翁 於 15-09-25 發表
jm! 我搵到佢whatsapp record, 唔係中銀,係匯豐銀行,如果你需要a/c戶口,你pm我呀

...
我估TST係HSBC,旺角嗰間係中銀,問題係咁大間公司冇公司户口嗎?点解要入去會計部职員既戶口,怪怪的!

子爵府

回覆:大喜X【日式放題】

之前去中環個間我地十人都要比deposit,
如果擔心既就親自上去交啦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

直接去交訂金最好

伯爵府

育兒性格勳章

回覆:judychungpuiyan 的帖子

一定唔入,到時出事餐廳和銀行都會話私人瓜葛不受理。
#因為嗰個係私人户囗。

子爵府

引用:我哋打算係28号,十幾人去吃放题,早2日已

原帖由 judychungpuiyan 於 15-09-25 發表
我哋打算係28号,十幾人去吃放题,早2日已留位

昨天大X屋职員打來,話我哋十幾人萬一甩底,好難再找客填上 ...
試過,好正常!大時大節去酒店食都係要比錢先!只怪香港太多飛機cheap友

子爵府

原帖由 judychungpuiyan 於 15-09-25 發表

昨天大X屋职員打來,話我哋十幾人萬一甩底,好難再找客填上 ...
試過,冇問題

伯爵府

引用:Quote:原帖由 judychungpuiyan 於 15-09-25

原帖由 妹妹貓咪 於 15-09-25 發表
試過,冇問題
我C6話唔好煩,照入數,應該冇問題,係騙都唔會騙咁小wow

男爵府

可以入, 不過再打電話去問清楚,

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

個間野越來越粗製濫造,又逼又嘈

伯爵府

引用:個間野越來越粗製濫造,又逼又嘈

原帖由 bbpompom 於 15-09-25 發表
個間野越來越粗製濫造,又逼又嘈
因為年年做節都係去酒樓,次次都趕頭趕命,係咁上菜,吃到火滾

吃自助餐又起碼要5百,好似貴了点

小朋友比較喜歡吃日式放題,所以今次試下呢間,之前試过满屋及和田

禁止訪問

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我book過三次都入落佢地會計系私人名,你埋單時記住俾訂金收據佢,佢會俾番訂金你

重新起步,為未來努力

大宅

果邊大時大節要落訂架,驚就親身去交啦

伯爵府

原帖由 ricohui 於 15-09-25 發表
我book過三次都入落佢地會計系私人名,你埋單時記住俾訂金收據佢,佢會俾番訂金你

...
唔該晒,Tks a lot!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我地黎緊十人都去食極尚大喜屋, 會親身上去交訂, 最安全

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

問清楚先

水晶宮

直接去交

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

judychungpuiyan 發表於 15-9-25 08:29

一定唔會入職員私人a/c, 有古怪

禁止訪問

回覆:judychungpuiyan 的帖子

伯爵府

首頁

尾頁

跳至