懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Anyone whose baby\'s head is a bit over 10cm and could be able to deliver naturally??

子爵府

每個人身型體質都唔同,最好問返你醫生啦

大宅

回覆:ivylcm 的帖子

My doctor said might be a chance for emergency caesarean!
Just wonder if there\'s any miracle out there!?

別墅

回覆:big baby\\\'s head

我bb 頭直徑9.6 厘米,順產。但你預左好難生,我都生左好耐!

大宅

回覆:big baby\\\'s head

我34wk檢查有9.18cm,唔知算唔算大頭

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我冇 check 頭圍,大仔一向個頭大2wk,順產。三妹係大隻b,順產。

大宅

回覆:Nicolawwm 的帖子

How big was your baby\'s head circumference when born?

大宅

回覆:bosch 的帖子

How big was your baby\\\'s head circumference when born?

複式洋房

我老公頭圍大,所以遺傳仔仔都頭圍大。懷大仔時一直產檢,醫生都話佢頭圍偏大,我怕自己生唔到,所以私家開刀。出世時好似有11-12cm.
依家懷第二個,一直照都有問醫生頭圍幾多,都係偏大好多,所以我都係決定開刀,唔使煩。

大宅

Hinsonmama 發表於 15-10-4 08:31
我老公頭圍大,所以遺傳仔仔都頭圍大。懷大仔時一直產檢,醫生都話佢頭圍偏大,我怕自己生唔到,所以私家開 ...

I didn't want a c-section!

首頁

尾頁

跳至