自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由+stagea+於+15-09-27+發表既然

原帖由 可樂餅 於 15-09-27 發表
因為以前我地至少隔日就見,依家佢返工又要ot星期六甚至日都要返,對我地黎講係一個大轉變,要去習慣去適應 ...
按自己意願做就得啦!總之唔好諗太多、我祝你同男朋友人月倆團圓

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:黃大仙求籤

我覺得準架。我都係求其㨂解簽。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

引用:到第二個,我話我係62,佢攞出黎睇完,問我

原帖由 可樂餅 於 15-09-27 發表
到第二個,我話我係62,佢攞出黎睇完,問我有無拍拖,幾耐?就開始解,“美玉於斯韞匱藏”,意指一舊靚玉收 ...
請問你e個係邊檔?麻煩PM我啊!謝謝

大宅

引用:Quote:原帖由 可樂餅 於 15-09-27 發表因為

原帖由 stagea 於 15-09-27 發表
按自己意願做就得啦!總之唔好諗太多、我祝你同男朋友人月倆團圓

...
係啊!聽定知道自己缺點後咪努力改多謝你

大宅

回覆:黃大仙求籤

我幾年前求過,唔記得邊個檔口,求其去ge
當時讀緊大學,求學業同姻緣
解籤人話我好讀得書,會係人才。而家不過不失啦,我first hon之後又讀master, 讀ge科係海外需求大ge。
另外姻緣,當時未拍拖,佢話到時睇我揀工作定另一半。而家我有男朋友,我都認為我會係一個可以為工作放棄另一半ge人,但希望兩者可以兼顧到啦
整體我覺得都有8成準

複式洋房

回覆:可樂餅 的帖子

請問咩叫62?

大宅

引用:我幾年前求過,唔記得邊個檔口,求其去ge當

原帖由 kei_lovelife 於 15-09-28 發表
我幾年前求過,唔記得邊個檔口,求其去ge
當時讀緊大學,求學業同姻緣
解籤人話我好讀得書,會係人才。而家 ...
咁真係未必10成準,不過其實求黎都係比個建議自己我又覺得ok

大宅

引用:請問咩叫62?

原帖由 queenie_920320 於 15-09-28 發表
請問咩叫62?
我意思係我求到62籤

首頁

尾頁

跳至