自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

免費保養只有1年-你們會加錢再保養多2年嗎960兩年?

子爵府

引用:免費保養只有1年-你們會加錢再保養多2年嗎9

原帖由 minicherry 於 15-09-27 發表
免費保養只有1年-你們會加錢再保養多2年嗎960兩年?
保養期過左我冇續保養,點知真係壞,維修費=保養一年費用之後好彩買返保養,一年壞3次,唔會再用惠x浦

男爵府

回覆:洗衣機保養期

吾延長保養仲好呀,比完錢又話呢樣吾包,嗰樣吾包呀

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

nc2000 發表於 15-9-27 10:33
保養期過左我冇續保養,點知真係壞,維修費=保養一年費用之後好彩買返保養,一年壞3次,唔會再用 ...
若要身體好,遠離惠x浦

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

引用:Quote:nc2000 發表於 15-9-27 10:33 保養期

原帖由 andyman 於 15-09-27 發表
若要身體好,遠離惠x浦
唉,就係見入伙隨樓附送惠x浦洗衣機用左10年都冇咩壞,諗住都好用,所以咪又換返惠x浦,點知一年保養期過左就即壞,真係時間岩岩好

禁止訪問

子爵府

引用:入面有個時間制,當你完左保養期就會壞

原帖由 waiching55 於 15-09-27 發表
入面有個時間制,當你完左保養期就會壞
咁抵死!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

nc2000 發表於 15-9-27 13:28
唉,就係見入伙隨樓附送惠x浦洗衣機用左10年都冇咩壞,諗住都好用,所以咪又換返惠x浦,點知一年保養期過左 ...
以前有人送我一部惠而老, 第二年就壞左, 換泵的錢可以買1/4部新機
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

別墅

我家的都係過左保養就掉,叫人上來睇咩事380次,整唔整都要比,跟住話壞電路版,換要9xx,咁就冇左一千。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+andyman+於+15-09-27+發表若

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我間屋都是送惠x浦, 期內保養期已經壞過2次,, 現在過左保樣, 無續, 又壞了, 今年已是第5年了, 老公話佢地上門+換零件+之後再續保, 差不多等於買一部新. 最後我們剛買左部新既白朗牌.

其實買過部新都好, 因為我見部機用左甘耐, 其實內裡都應該幾污嘈, 我又無用個D清潔濟洗( 其實係唔敢用, 因為見過有媽媽用完, 部機仲反而出事, 因洗得太光淨, 搞到D污嘈野搗塞出水位), 最後都係要搵師父搞.....

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:nc2000 發表於 15-9-27 10:33 保養期

原帖由 andyman 於 15-09-27 發表
若要身體好,遠離惠x浦

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 nc2000 於 15-09-27 發表唉,

原帖由 Cherlee 於 15-09-30 發表
我對上果部惠x浦都係用左好耐,壞左之後再用返佢,用左好一段日子,年年都有續保…其實而家D洗衣機壽命比起 ...
洗衫唔好過重會耐用呀

首頁

尾頁

跳至