樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪,我已經幫父母搵到樓喇
黎緊要安排搬屋,因為佢地d傢俬仲好新淨會用返
但可能需要拆件再裝返

請問有無用過好既搬運介紹o下?

再一次唔該晒之前比過意見我既媽咪:loveliness:

男爵府

我都想知, 請幫忙。

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我今個星期日搬,唔知好唔好,係朋介紹,佢收我好平$1000﹐搬晒全屋傢俬。你想要下星期一p.m.我,我話你知,因為我驚我唔記得留言。
我屋企有﹕5呎地櫃、3呎電視櫃、4人餐檯、三人sofa,電視(29" & 14")、錄影機、鞋櫃、五桶地櫃、化裝檯、衣櫃(3x6')、雪櫃、洗衣機,拆4x6呎床、一張上下格床及其他碎野...﹗

[ 本文章最後由 choleliu 於 08-7-14 11:23 編輯 ]

別墅

佳佳搬運幾好

大宅

咁平?請問佢有無比紙箱你pack野呀?如果搬完覺得好,如:服務好、無臨時加錢呀?請pm個電話比我呀!唔該晒!

原文章由 choleliu 於 08-7-14 11:15 發表
我今個星期日搬,唔知好唔好,係朋介紹,佢收我好平$1000﹐搬晒全屋傢俬。你想要下星期一p.m.我,我話你知,因為我驚我唔記得留言。
我屋企有﹕5呎地櫃、3呎電視櫃、4人餐檯、三人sofa,電視(29" & 14")、錄影機、鞋櫃、五桶地櫃、化 ...

大宅

我都搵過佳佳搬,不過都幾貴,年幾後既今日佢收多成$500!

原文章由 water77 於 08-7-19 00:10 發表
佳佳搬運幾好

大宅

因特別原因, 我係兩月搵左同一間搬屋公司搬兩次, 佢價錢ok, 服務態度我自己覺得好好, 如你有需要, 可以試下搵佢直接上門報價比你, 佢地包新紙箱比你pack野.
家家搬屋

www.hkwm.com/house/kkmoving
搵蔡先生

**我同佢無關係的, 純好野分享的.

別墅

我啱啱搬完屋, 搵咗愛勤, 係一間社企的搬屋公司...
佢quote 咗我二千一蚊包箱唔包袋, 但係幫我搬晒全屋所有傢俬電器, 拆咗再裝, 三十幾四十箱嘢加埋十幾袋紅白藍, 係我quote 咗三間裡面最平一間 (另外兩間一個quote 3800 另一間都要3000)

佢地啲師傅好專業, 我個五呎半大衣櫃係平趟 (無塵入到去果種) 上次幫我裝個師傅都攪咗半日, 但係愛勤啲師傅好勁, 好快就攪掂... 佢都好快手, 幾有禮貌... 最緊要係報咗價, 多咗啲嘢都無加錢, 完全唔會要貼士...

大宅

多謝大家既意見呀

我星期日已經搬好了,係幫襯堅達好ok人手夠態度好
因為我只得幾日時間而又一定要星期日搬
所以選擇唔多,搵左3間只有呢間有期而價錢亦最低

民房

可否pm愛勤的contact. Thanks.

大宅

Please give me the name and phone number.

Thanks, miu公主

原文章由 wynsie0307 於 08-7-19 00:36 發表
咁平?請問佢有無比紙箱你pack野呀?如果搬完覺得好,如:服務好、無臨時加錢呀?請pm個電話比我呀!唔該晒!
MIU公主 :sm:

首頁

尾頁

跳至