自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm 去過prime englxxh 學過英文?本身英文麻麻地..有d 怕跟唔上
但知第一module 係教音標既..
好想知有冇jm 讀過..覺得有冇幫助呢?
Thanks

子爵府

回覆:想學好英文..

我都想知。。

子爵府

引用:我都想知。。

原帖由 freshgreentea 於 15-10-04 發表
我都想知。。
Me too

男爵府

Up

伯爵府

up

男爵府

有冇人去過可以俾d 意見啊

珍珠宮

2024年龍年勳章

有無人去過wall street english, englishtown呢d?幾錢?有無用?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有係 englishtoxx 學。英文寫我ok,我 想講更好,所以我好鍾意 real time group chat 個部份

總有離別的時候

男爵府

bobomia 發表於 15-10-4 14:36
有無人去過wall street english, englishtown呢d?幾錢?有無用?

係啊..或者係其他地方學過英文既jm 可以分享一下ma?

男爵府

Chowying 發表於 15-10-4 14:55
我有係 englishtoxx 學。英文寫我ok,我 想講更好,所以我好鍾意 real time group chat 個部份

...

請問貴唔貴啊? 係咪會係分班前做d test 然後再根據你既程度去分班? thanks!!

大宅

引用:有冇jm 去過prime englxxh 學過英文

原帖由 Fanniii 於 15-10-04 發表
有冇jm 去過prime englxxh 學過英文?本身英文麻麻地..有d 怕跟唔上
但知第一module 係教音標既..
好想知有 ...
我讀過prime english嘅course,我覺得學phonics係幾好,學識左係易聽好多,但我覺得係因為個miss教得好,不過我個miss已經冇教,之後果D lesson, D tutor已經唔得,我建議你報一個course睇下跟唔跟到先報落去

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Chowying 發表於 15-10-4 14:55 我有

請問貴唔貴啊? 係咪會係分班前做d test 然後再根據你既程度去分班? thanks!!
...
先做 test,跟住會見意你由邊個 level 讀起咁。因為可以用政府個 1萬蚊,所以我就唔覺好貴,扣埋就8千幾兩年咁。

總有離別的時候

男爵府

引用:Quote:原帖由+Fanniii+於+15-10-04+發表有

原帖由 mimiT 於 15-10-04 發表
我讀過prime english嘅course,我覺得學phonics係幾好,學識左係易聽好多,但我覺得係因為個miss教得好,不 ...
因為上完個試堂之後佢會有每個module 減600 既優惠..攪到我而家好1516啊!! 甘即係module 1 都會好難.好難跟上嗎?? 謝謝你既回復啊

男爵府

引用:Quote:原帖由+Fanniii+於+15-10-04+發表請

原帖由 Chowying 於 15-10-04 發表
先做 test,跟住會見意你由邊個 level 讀起咁。因為可以用政府個 1萬蚊,所以我就唔覺好貴,扣埋就8千幾兩 ...
原來都讀好耐wor..甘如果英文低子唔好咪有排讀?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Chowying 於 15-10-04 發表先

原來都讀好耐wor..甘如果英文低子唔好咪有排讀?
可以揀一年嫁,不過我係 ftm,如果個女放聖誕,年假,暑假咁又要停學,個女考試我又唔得閒,所以咪揀兩年囉

總有離別的時候

男爵府

Up

禁止訪問

子爵府

MommyPanel勳章

去過prime english 學, 我覺得幾好. 可能好彩遇到d好老師教, 自己返屋企又做下功課, 聽力方面係進步左. 仲可以申請持續進修基金, 一舉兩得~

男爵府

引用:去過prime+english+學,+我覺得幾好.+可能好

原帖由 ms_maybb 於 15-10-04 發表
去過prime english 學, 我覺得幾好. 可能好彩遇到d好老師教, 自己返屋企又做下功課, 聽力方面係進步左. 仲 ...
你係報晒6個module ma??

男爵府

引用:Quote:原帖由+Fanniii+於+15-10-04+發表原

原帖由 Chowying 於 15-10-04 發表
可以揀一年嫁,不過我係 ftm,如果個女放聖誕,年假,暑假咁又要停學,個女考試我又唔得閒,所以咪揀兩年囉 ...
甘都幾好wor..都幾彈性..係咪星期上一堂? 幾多個鐘啊?

首頁

尾頁

跳至