官方團購

跳至

首頁
34567...10

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 臻媽 於 08-7-31 18:10 發表
團長:

可否代訂"小恐龍家族之唱背九因歌"DVD????

我都想要E樣+ A+4  +森永大仔

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 bktcc 於 08-7-31 07:59 PM 發表

就算有抽佣都好應該ar

售價合理,有競爭力就得la

睇下d日本奶粉去得幾勁

幫襯bk好過幫襯街外人

始終係信心保證,穩陣d ma

聽聞d日本野本身有分本土產品同外銷產品,外銷個d差好幾皮架喎! 咁究竟d奶粉又有冇分呢?

[ 本文章最後由 召藥師 於 08-7-31 22:33 編輯 ]
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 bktcc 於 08-7-31 08:02 PM 發表
我諗搵乜貨品來賣,先係關鍵所在

太過小眾,量少,好難搞

我覺得bk而家想賣d高檔野,如有機乾果個類野,夠輕又放得耐d,又賣得貴d。
奶粉去得快,而且d媽咪一買就買好多,除時千千聲上落,一定去貨快。
不過廁紙、油、米依幾類貨品,利錢唔高,又佔空間或重,人人要幾條廁紙都只係幾十蚊,又少人買油一買幾大樽,更加冇乜人會買幾包大包米放屋企,bk又點會做蝕本義工物流?

超級版主

超級版主

原文章由 召藥師 於 08-7-31 22:26 發表

聽聞d日本野本身有分本土產品同外銷產品,外銷個d差好幾皮架喎! 咁究竟d奶粉又有冇分呢?

我仔仔唔係食開日本奶粉,我都唔多清楚,嬰兒用品那邊,經常有討論,你可以睇番

據我所知,有部分牌子已經有香港代理入口,部分就無代理的,即係市場上全是水貨(假貨除外),分別在於是大公司入口,定係小規模或拆上拆

超級版主

超級版主

原文章由 召藥師 於 08-7-31 22:32 發表
我覺得bk而家想賣d高檔野,如有機乾果個類野,夠輕又放得耐d,又賣得貴d。
奶粉去得快,而且d媽咪一買就買好多,除時千千聲上落,一定去貨快。
不過廁紙、油、米依幾類貨品,利錢唔高,又佔空間或重,人人要幾條廁紙都只係幾十蚊,又少 ...

我<<估>>係代理或經銷直接送貨,bk只係擔當中間人角色,

訂夠一定金額,先有得免費送貨

超級版主

原文章由 bktcc 於 08-7-31 11:55 PM 發表

我仔仔唔係食開日本奶粉,我都唔多清楚,嬰兒用品那邊,經常有討論,你可以睇番

據我所知,有部分牌子已經有香港代理入口,部分就無代理的,即係市場上全是水貨(假貨除外),分別在於是大公司入口,定係小規模或拆上拆 ...

依樣我都係八吓0者,自己兩個細路戒左奶好耐,唔駛煩惱。
如果你推測正確的話,bk團購廁紙同糧油個類物品都好難搞得成。

別墅

原文章由 貓姐 於 08-7-25 14:36 發表
可唔可以同雀巢傾下, 佢地其下既奶粉同食物都有優惠比我地呢?

支持團購雀巢金裝助長1+

珍珠宮

好媽媽勳章

可唔可以長期訂熱門貨品?例如奶粉?可分每個月一次,因我miss了一次,唔知幾時仲有?

複式洋房

保兒加營素

原文章由 團購隊長 於 08-7-25 11:43 發表
通脹加劇,令一眾小市民百上加斤。見到會員一字一句的留言,訴說如何努力地慳錢,會員更主動發起團購活動,親子王國決定站起來,提供免費「王國團購服務」,為會員擔起向產品供應商格價及議價的責任。親子王國承諾會為會員搜羅更 ...

保兒加營素

雅培保兒加營素 PediaSure

這隻奶粉加後好貴,唔知其他媽咪的小朋友有飲?
團長可唔可以幫忙?

複式洋房

保兒加營素

保兒加營素

雅培保兒加營素 PediaSure

這隻奶粉加後好貴,唔知其他媽咪的小朋友有飲?
團長可唔可以幫忙?

珍珠宮

有冇團購出前一丁呀?
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

快d有團購就好啦,d嘢開始貴 ,我都想要惠氏奶粉、Johnson 濕紙布、尿片等,希望可以快D組成訂購項目啦

男爵府

育兒性格勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

想問可否幫人奶媽媽手集體訂購NONICHAI

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我都好希望有多啲嘅團購呀,好似尿片、雅倍奶粉、嬰兒濕紙巾、米、食油、厠紙等....必須品。

禁止訪問

複式洋房

快d有團購就好啦,d嘢開始貴 ,我都想要惠氏奶粉、Johnson 濕紙布、尿片等,希望可以快D組成訂購項目啦

複式洋房

大宅

畀面勳章

團購隊長,

可否安排團購以下貨品呢?

1. 厠紙(盒裝/卷裝)
2. 抹手紙
3. 出前一丁

Thank you !!!

大宅

我想要日本森永奶粉, 大細仔都要呀!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁
34567...10

尾頁

跳至