官方團購

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

恆香月餅券
團購數量滿50(可選購不同款式月餅)
48折優惠

王國團購截止日期:200891
註:各款月餅售完即止

原價
1.三黃白蓮蓉月
$288
2.雙黃白蓮蓉月
$278
3.雙黃蓮蓉月
$268
4.金華火腿五仁月
$278
5.迷你蛋黃白蓮蓉月(6件裝)
$178

條款及細則:
1. 各會員如有興趣訂購以上貨品,請順序報數、填上閣下的登入名稱及認購數量,以便聯絡,例回覆如下:
1 bkeditor / 2
2 apple007 / 1
3 mandymama / 2

當我們收集了足夠的團購數量後,將有專人以PM回覆閣下,通知有關登記購物事宜、付款細則及送貨安排。若參與團購貨品的會員人數不足,將會有電郵通知閣下,團購不成功,敬請留意。

2. 會員可選購其他團購貨品滿HK$600即可獲免費送貨,購物不足HK$600之會員,可能需另繳運費。「王國團購服務」親子王國則不會收取任何手續費。

3. 以上團購項目之價錢及數量為產品供應商所提供,可能會不定期作出調整,價錢只供參考。

4. 「王國團購服務」付款方法只限:Paypal 或 Pay Dollar (Visa / Master Card)

5. 如有任何爭議,產品供應商保留最終決定權。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

EPS或直接過數得嘛???
原文章由 團購隊長 於 08-7-25 11:51 發表
恆香月餅券
團購數量滿50盒(可選購不同款式月餅)
48折優惠
王國團購截止日期:2008年9月1日
註:各款月餅售完即止

原價
1.三黃白蓮蓉月
$288
2.雙黃白蓮蓉月
$278
3.雙黃蓮蓉月
$268
4.金華火腿五仁月
$278
5.迷你蛋黃 ...

男爵府

When could be delivered to me? As I need to send to my clients. Could bank in to bank a/c?
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

禁止訪問

男爵府

BK Milk勳章

有無美心買???

大宅

請問如果我想要100-150張雙黃白蓮蓉月
會唔會再平d呢??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

[ 本文章最後由 adaleung0716 於 08-7-30 09:57 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問下係拎餅定餅卷?

侯爵府

natnat_tsang 三黃白蓮蓉 四盒

大宅

榛榛仔 三黃白蓮蓉月 2合
金華火腿五仁月 1合
我冇credit card,可唔可以用eps過$
or 我直接到bank入數?
thanks a lot!

大宅

i want one box of the no. 4.金華火腿五仁月
$278

pls. pm me if it is okey.

別墅

I want 黃白蓮蓉月 2合, 金華火腿五仁月 1合pls pm me the payment method

珍珠宮

2024年龍年勳章

minniemouse :金華火腿五仁月 - 2盒
Minniemouse:-P

男爵府

迷你蛋黃白蓮蓉月(6件裝) $178 , 想問下係唔係折實 $85.5

如果係的話 , 我想訂 24 張 , 係唔係一定有恆香月餅券呢?

會唔會有收據比返我呢????? 最遲幾時有呢?????

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

凡在此登記團購聖安娜月餅券之會員,有關訂購表格及付款方法已透過電郵傳送給閣下所登記之電郵地址,請查收有關電郵通知,並於指定日期前,將訂購表格及支票寄回本公司。謝謝。

如閣下未收到電郵,請電郵至[email protected]
查詢。

大宅

回覆 #1 團購隊長 的文章

whalekk 恆香雙黃蓮蓉/1 盒
三黃白蓮蓉/1盒

別墅

我想問下如果唔夠六百蚊,咁係米寄d餅卷去我屋企,咁郵費係米 $1.4 ,同埋係米可以拎到佢地ge收據? 唔該曬

複式洋房

2 kaka_meimei / 2盒

另外, 我想問到時點樣交收? 如果唔夠$600, 要加幾多郵費呀?

民房

恆香月餅券

1. 雅比斯 / 1盒
4. 雅比斯 / 1盒

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

1.三黃白蓮蓉月 / 紫冰 / 1盒
5.迷你蛋黃白蓮蓉月(6件裝) / 紫冰 / 1盒

首頁

尾頁

跳至