跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:各位你好, 我大約會響1月尾到澳洲, 請問

原帖由 jl1010 於 15-10-28 發表
各位你好, 我大約會響1月尾到澳洲, 請問澳洲有冇頂揭式洗衣乾衣機賣?
我都係習慣晒衣服.係有時連續落雨先想買dryer. 成日想買但最後都冇落手買.

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

請問有冇人帶燈過去,
可以手提上機嗎?

複式洋房

在Brisbane的Westfield 買的燈也不錯,沒有考慮在香港帶來,燈鉓大+易破,個人不喜水晶燈類,柔和便可。
你的是什麼燈?

男爵府

引用:無葉電風扇覺得風不柔和又大聲,在來之前在

原帖由 kmho88 於 15-10-28 發表
無葉電風扇覺得風不柔和又大聲,在來之前在香港用7葉睡眠風扇是無聲加超柔和,只是現在降價很多,不舒服!
...
我在myer买左一个新的rice cooker Panasonic, 多功能果只, 价钱200澳币楼下, 我觉得ok

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

韓國雜貨店有好靚既 RICE COOKER 賣,多多四圍行下,BRISSY 其實乜都有,只係要搵
優悠在澳洲

男爵府

回覆:你們是從香港/中國帶rice cooker來的嗎?可以過海關嗎

Sunnybank 袁氏行果邊有間健發電器鋪,有不繡鋼多功能牛X牌電飯煲,又有臺灣出嘅電飯煲,不過價錢貴d。

最近搬屋,好多傢私同燈飾都去Logan lKEA,或者Beacon 睇,d款我覺得都OK。

大宅

kmho88 發表於 15-10-27 09:45
在Brisbane,買了Kmart的唯一欸古代怪獸rice cooker,依照說明煑也噴了一地水,又煑不到粥。氣死了
想叫家人 ...我最近在good guy買了一個 Panasonic 的電飯煲,$89,好好用,你去睇吓吖!

大宅

.我最近在good guy買了一個 Panasonic 的電飯煲,$89,好好用,你去睇吓吖!

男爵府

回覆:你們是從香港/中國帶rice cooker來的嗎?可以過海關嗎

我都系香港寄過黎,如果真系要系到買rice cooker 去韓國鋪買

首頁

尾頁

跳至