自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

momoakira 發表於 15-10-30 15:39
屋企d 傢電 水渠 電腦 電話 全部佢包攪掂

我覺得佢好man架
jm你c6好犀利喎,乜都識整嘅

伯爵府

回覆:不如講下c6做過啲咩令你覺得好sweet - 好 man吖?

我係ftm,想減亞媽家用,c6話唔得,叫我買少D野

子爵府

magiso 發表於 15-10-30 12:27
我講先
sweet 嘅,一訓醒覺攬實我,錫我額頭/面珠然後話好鍾意我
man 嘅,我唔小心差啲仆低嘅時候一手捉實 ...
我俾人蝦會開聲, 俾人撩會想打人個人樣好MAN^^
SWEET: 有時連我自己都唔記得既野佢會記得...仲會記得我屋企人既喜好, SWEET到爆XD (因為我無記....)

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:不如講下c6做過啲咩令你覺得好sweet - 好 man吖?

早幾日同我講“除非我癱左唔郁得,如果唔係我都唔會要你出去做野”,之前都問過佢,過幾年出返泥做野好唔好,佢話“你知你嫁啦,又唔受得氣,我都唔想你受氣,我又唔係養唔到你,做泥做咩姐”冧爆

男爵府

回覆:不如講下c6做過啲咩令你覺得好sweet / 好 man吖?

有一次老公泊低架車入咗街市買餸,我負責看車,咁橋一個中學男同學路過,我攪低個窗喺度同佢傾計,點知我老公買完餸返嚟見到有個男人喺架車旁邊同我傾計,以為個男人喺度恐我,要我駛走架車,老公既反應係即時沖過嚟好惡咁問我同學發生咩事?嚇到我同學死,不停對我老公講識㗎識㗎,而我坐喺架車度就覺得老公好man

禁止訪問

引用:以前冬天會幫我暖住張被等我上床瞓無咁凍。

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

平時好多瑣碎事我都覺得好sweet
例如拖住我手訓覺。。無啦啦從後攬住我。。所要重野爭住拎。。出街食飯我叫o左唔好食o既野佢會即刻同我交換

伯爵府

好媽媽勳章

我老公識少少推拿,有時摸到我頸/手腫腫地,就會同我按,按足2粒鐘,好舒服架,佢係我私家骨仔,都幾 sweet 架

子爵府

陪我係產房拖住我生仔, 陪足8個鐘, 拖足8個鐘為我打氣

侯爵府

回覆:不如講下c6做過啲咩令你覺得好sweet / 好 man吖?

其實我每次見到我老公做野個樣,我都覺得佢好man所以我好鐘意睇佢做野嫁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:平時好多瑣碎事我都覺得好sweet+例如拖住我

原帖由 cutiemapa 於 15-10-30 發表
平時好多瑣碎事我都覺得好sweet
例如拖住我手訓覺。。無啦啦從後攬住我。。所要重野爭住拎。。出 ...
我c6都係會同我換唔好食嘅嘢

cutiemapa    發表於 15-10-30 22:24

男爵府

每次搬屋,成間屋啲報漏,C6一個攪掂哂,水、電、牆身......一個師傅都無請過,慳唔少$。年中間屋要换哩换路,洗冷氣機,又係作攪掂!見到佢整哩整路,我覺得佢超能幹超man!重點係佢唔係裝修佬。

珍珠宮

引用:月頭俾家用嗰下最man

原帖由 1仔1女 於 15-10-30 發表
月頭俾家用嗰下最man

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

水晶宮

我一生時真係放低手上野即來陪我生

男爵府

侯爵府

sweet 對我好
man 有承擔

禁止訪問

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:其實我每次見到我老公做野個樣,我都覺得佢

原帖由 mrs.tan 於 15-10-30 發表
其實我每次見到我老公做野個樣,我都覺得佢好man所以我好鐘意睇佢做野嫁:ilovei ...
Me too

每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

每次行街佢一定會行近馬路邊,就算我行先,佢都拉返我行入面

Anlly    發表於 15-10-31 00:44

珍珠宮

引用:月頭俾家用嗰下最man

原帖由 1仔1女 於 15-10-30 發表
月頭俾家用嗰下最man

首頁

尾頁

跳至