在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

我想轉工啊, 本身做broker firm 既~
有冇好agent介紹啊?

公爵府

回覆樓主:

妳想轉做人壽 agent?

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

回覆:麻煩貓 的帖子

唔會啦,只想focus back office 既工作

洋房

試下in 細bank 既backoffice
有朋友之前做, 好hea

珍珠宮

引用:試下in+細bank+既backoffice+有朋友之前做,

原帖由 SallyChowChow 於 15-11-06 發表
試下in 細bank 既backoffice
有朋友之前做, 好hea
請問有咩途徑搵到呢?謝謝

洋房

Ho_BB 發表於 15-11-6 21:44
請問有咩途徑搵到呢?謝謝
可以試下叫headhunt幫你搵, 我個細仔做banking frontline, 聽他講最近好多headhunt 搵他, 幫你問下我個仔有咩bankoffice 位

珍珠宮

引用:Quote:Ho_BB+發表於+15-11-6+21:44+請問有

原帖由 SallyChowChow 於 15-11-06 發表
可以試下叫headhunt幫你搵, 我個細仔做banking frontline, 聽他講最近好多headhunt 搵他, 幫你問下我個仔有 ...
Thx so much
可以問下head hut 叫咩名嗎?有冇電話?但我想搵係back office....唔係frontline .....希望head hut都可幫到忙

洋房

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=249381903&ptid=16497957][color=Olive]Ho_BB[/color] 的帖子[/url][/b]

佢好似話有幾個headhunt , 我聽日幫你問下個衰仔

洋房

回覆 Ho_BB 的帖子

佢好似話有幾個headhunt , 我聽日幫你問下個衰仔

複式洋房

回覆:有冇媽媽知啊?? 關於Banking n Finance 或 Insurance 既recruitment agency

我做headhunt 嫁

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:有冇媽媽知啊

你上efinancialcareers的網站upload自己的cv,會有好多agent找你

珍珠宮

回覆:babeche 的帖子

請問係邊間?Thx

珍珠宮

引用:你上efinancialcareers的網站upload自己的c

原帖由 yame 於 15-11-07 發表
你上efinancialcareers的網站upload自己的cv,會有好多agent找你
Let me try it, thx

大宅

引用:我做headhunt 嫁

原帖由 babeche 於 15-11-06 發表
我做headhunt 嫁
最近銀行係咪好淡?豬頭骨多?

複式洋房

回覆:esse 的帖子

唔係呀 要睇係咩level

大宅

引用:唔係呀 要睇係咩level

原帖由 babeche 於 15-11-09 發表
如果frontline 呢...

珍珠宮

babeche 發表於 15-11-9 18:24
咁如果back office 呢??

首頁

尾頁

跳至