自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

JM,自從BK轉左新版後,我從來未成功用引用去覆過一個Post,每次按左引用後彈出嚟的畫面係見到引用果段留言,但我想輸入我的留言時係唔可以而且唔知個位置喺邊架?有無人教下我電腦版BK點樣用引用去回覆呀

男爵府

回覆:我其實困擾左好耐,都係要開Post問下啦

就係咁啦!次次引用咗就寫唔到嘢

男爵府

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

Jocheng 發表於 15-11-6 10:10
試下用第2個browser?
我用chrome冇呢個問題..

la_source    發表於 15-11-6 10:30

男爵府

Jocheng 發表於 15-11-6 10:04
JM,自從BK轉左新版後,我從來未成功用引用去覆過一個Post,每次按左引用後彈出嚟的畫面係見到引用果段留言 ...

想問你用邊個瀏覽器 ? 我用Chrome就無呢個問題,可以引用到留言,就好似我而家回覆你咁樣。

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

JM,自從BK轉左新版後,我從來未成功用引用去覆過一個Post,每次按左引用後彈出嚟的畫面係見到引用果段留言 ...
firefox冇問題呀

珍珠宮

引用:Quote:Jocheng 發表於 15-11-6 10:10 試下

原帖由 gloriatutor 於 15-11-06 發表
試下用第2個browser?
我用chrome冇呢個問題..
me too

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

chrome冇問題 揮手

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

無問題啊!

男爵府

好多謝JM意見,我真係無諗到要換個browser 試下,好的,我依家即刻試下先,能夠解決到哩個問題真太好了

男爵府

我成功左啦,好開心。不過又有d唔開心,因為個Chrome每天都用左whatsapp網頁版,要上BK要退出左whatsapp先啦,唔可以以同時用。

男爵府

Jocheng 發表於 15-11-6 10:36
我成功左啦,好開心。不過又有d唔開心,因為個Chrome每天都用左whatsapp網頁版,要上BK要退出左whatsapp先 ...

唔洗退出,可以同時開多個一個瀏覽器,我經常一部電腦開五六個,又香討,又高登,又yahoo,又股票,都係咁用。

男爵府

se6b03 發表於 15-11-6 10:40
唔洗退出,可以同時開多個一個瀏覽器,我經常一部電腦開五六個,又香討,又高登,又yahoo,又股票,都係咁 ...
解決哂啦解決哂啦,我嘅問題解決哂啦,多謝各位JM,多謝萬能的BK

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

用chrome無問題

子爵府

+3金熱血

Jocheng 發表於 15-11-6 10:31
好多謝JM意見,我真係無諗到要換個browser 試下,好的,我依家即刻試下先,能夠解決到哩個問題真太好了:kis ...

唔會呀一我用緊IE 胥1無問題, 我個 IE 係11呀..

水晶宮

我只用手機上,上到發掹憎,成日話有提示,但其實已經冇啦!

所以嗱嗱林deleted了!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我都發覺, 用IE 上BK, 成日HANG 機呀!
結果現在都要用CHROME 先上到BK。
Childhood is journey, not a race.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:JM,自從BK轉左新版後,我從來未成功用引用

原帖由 Jocheng 於 15-11-06 發表
無事

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

TESTING

首頁

尾頁

跳至