嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB展入場禮物一年少過一年.大家覺唔覺.
我今年第三年去,第一次去未入場已經成手嘢,買2張成人票已經
有bb學習褲3包,清潔用品等等其它嘢.上年去已經無咗學習褲(如果無記錯),今年去只得牙擦牙膏,仲要買票多先多嘢送.
入面有d灘位好快已經送哂啲嘢,一係就限時間.就算準時去都未必攞到因為無貨.我自己攞咗幾間大牌子就無再攞,想買嘢先發覺今年個價錢同出面做折差唔多.下年真係要考慮吓會否再去.

子爵府

好彩今年我冇去!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都無去,因為成日見到吉豬島同一田都做bb用品大減價,所以我都費事去同人迫...

大宅

好媽媽勳章 睛靈勳章

想問jusco有無sealer做特價??
原文章由 joey82joey 於 08-8-10 22:01 發表
我都無去,因為成日見到吉豬島同一田都做bb用品大減價,所以我都費事去同人迫...

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lb2m.lilypie.com/TgM2p8.png[/img][/link]

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lb5f.lilypie.com/BoxJp8.png[/img][/link]

男爵府

係呀~~
我前年同上年都有去
上年贈品已經少左好多,pampers前年有學習褲5片送嫁,上年得返1條
點知今年仲小

子爵府

畀面勳章

我三年前都有去,跟著就無去啦,因為真的太迫人,覺得個個都大著個肚,仲去迫,少我一個唔少!

男爵府

BK Milk勳章

我覺得少左好多, 上年送尿片試用有都4-5個牌子啦! 其他, 都不再話下.

大宅

好媽媽勳章

居然連一條口水肩都冇,小玩具及環保袋各只得一個;
fitti 居然係第一日兩點幾已經冇禮物派

原文章由 kuromi-chou 於 08-8-10 23:04 發表
我覺得少左好多, 上年送尿片試用有都4-5個牌子啦! 其他, 都不再話下.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

d $好似同兩大超市一樣添!話有送貨及禮物!笑死人啦!平時係超市買到6罐900g都有得送貨啦!實 over $5oo 禮品在展場一係得d益智書、一係就得$50coupon、學習杯、、?平時係藥房做promot買到6罐都有齊啦!仲會平d:;pppp:

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

d $好似同兩大超市一樣添!話有送貨及禮物!笑死人啦!平時係超市買到6罐900g都有得送貨啦!實 over $5oo 禮品在展場一係得d益智書、一係就得$50coupon、學習杯、、?平時係藥房做promot買到6罐都有齊啦!仲會平d:;pppp:

大宅

今年d贈品真係勁少...
上年攞口水肩都攞左十幾廿條,今年....1條...
pampers上年都有幾包試用裝,今年...1條輕鬆穿仲要只係M碼...
fitti係限時送試用裝嘅...
cc樂...佢同我講d濕棉已經送哂啦...
小b食開隻豆奶...佢地話bb展只係sales1,2,3,4,5號奶粉,豆奶係唔會買,叫我打電話訂喎...
噓噓樂冇擺檔...
上年有水晶奶咀送...今年真係一d驚喜都冇...:;pppp:
我已經係8/8上午11點去到,都已經咁樣,所以同老公講左下年c都唔會去...

禁止訪問

別墅

我都係第一年去, 我覺得D野唔係特別平, 某些尿片藥房仲平D.電器出面買仲平場內買. 除狙GROBAG $200 一個比較OK, MUSTELA 冇擺檔...:;pppp:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係第一次去都覺得贈品好少,0的奶粉商好cheap, 雪印交入會表後0的阿嬸話贈品之後郵寄唔係即時取贈品,美贊臣要排三次隊,第一次交入會表、第二次要你購一段佢的奶粉益處之後先排第三次隊取風扇仔,我同c6一人交一份表佢話只要媽媽資料唔要爸爸資料,下年都唔會去美贊巨排。fitti去0左兩次先取到尿片因佢地有限時送片,小淘氣去0左三次先取到片還要餘下細碼。Fisher price、Avent0的贈品我想可能非常少,頭一日去11點鐘已經話沒有。

別墅

畀面勳章

我都係3年前去過一次,跟住就無再去啦. 因為真係好迫,當時大住個肚又唔識死,總之聽到有平野,就去啦....不過個時真係幾好架,因為個你比$入費,佢已經送番好多野比你,佢送洗頭水同學習褲(變相唔洗$入場).都唔錯...
而家都唔會去啦,費時帶埋阿仔去D咁人多既地方,費時佢到時比人整親就唔好,都係留番D時間同阿仔去公園玩好D

大宅

我都無今年第一年去呀! 本來都收到風唔係好多野送都唔唸住去, 不過個朋友大住個肚又未添置晒d bb用品, 話要入去, 見佢唔你太識買野, 先至同佢一齊入去咋! 真係如你地所講, 無咩野送之餘, d用品唔係特別平, 平時jusco一田減價都平過佢啦! 係d玩具平d囉! 真係益晒我個女啦! 入去買左幾件玩具呀!

珍珠宮

係呀!
舊年啲贈品真係多啲,起碼有兩大袋:有好多尿片sample(各size都有,今年pampers 得中碼,Huggies最大得L 碼),口水肩、濕紙巾、奶粉、米糊……
至於今年——乜都少,我只係早去,有思思樂濕綿同乾綿、仲有買咗first teeth,送了BB lotion, 太陽油。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

別墅

贈品愈來愈少不在話下,尿片無咩邊幾間,以為有妮飄,點知都無,個場又縮左水,真係一年不如一年!?!
  反而多左d銀行,基金,保險公司等,都無用的?如果唔係有產後28方個攤位,今年都唔想去.去返吉之島,永安仲好!
  個場好多人,佢淨係賺入場劵都賺都笑啦!

別墅

今年真係少左好多gift, 上年有口水肩10條, 玩具幾份, 尿片10條, 今年得一條口水肩, 玩具一早派哂, 尿片得返中碼同細碼, 上年行左4個鐘, 今年行左2個鐘訂左奶粉同尿片就走!

首頁

尾頁

跳至