自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原本都有幾千分夠免費續下一年的,但今日登入後就發現唔見哂d分,仲改咗有卓閱會員大家jm如果有會員卡,好d登入去睇下

男爵府

育兒性格勳章

回覆:三聯會員卡d積分唔見哂

我張係上個月到期時自動續會,禮券都攞埋,個時check都冇分會員等級,你最好打去客務問下,追返啲積分

子爵府

引用:我張係上個月到期時自動續會,禮券都攞埋,

原帖由 Jessica 於 15-11-19 發表
我張係上個月到期時自動續會,禮券都攞埋,個時check都冇分會員等級,你最好打去客務問下,追返啲積分

...
我係出年4月先到期的,明天打去問問先

子爵府

引用:我張係上個月到期時自動續會,禮券都攞埋,

原帖由 Jessica 於 15-11-19 發表

...
謝謝你先

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

累計消費金額:HK$ 1191.2
會籍到期日:2016-05-31
於累計期內累計購物金額滿HK$1,500,將可升級成為 JP Club 喜閱會員;
累計購物金額滿HK$5,000,更可升級成為 JP Club 卓閱會員。

我d分係度呀

別墅

我張會員卡唔見咗,有差不多兩千分但補領要$50仲諗緊補唔補領好

子爵府

引用:累計消費金額:HK$ 1191.2會籍到期日:2016

原帖由 sasa0208 於 15-11-19 發表
累計消費金額:HK$ 1191.2
會籍到期日:2016-05-31
於累計期內累計購物金額滿HK$1,500,將可升級成為 JP Cl ...
你這個積分係埋佢更新會籍前已有的?我在更新前都有成4仟幾分的,但今日去睇都得返0,剛剛打去問,要等佢覆

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

JoanneYung 發表於 15-11-19 11:45
你這個積分係埋佢更新會籍前已有的?我在更新前都有成4仟幾分的,但今日去睇都得返0,剛剛打去問,要等佢覆 ...
我無理呀

同埋我唔係上網做會員的,係之前係shop入會

子爵府

引用:Quote:JoanneYung 發表於 15-11-19 11:45

原帖由 sasa0208 於 15-11-19 發表
我無理呀

同埋我唔係上網做會員的,係之前係shop入會
我們也是入shop做會員的

大宅

舊會員,點樣登入,睇番D積分?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 15-11-19 發表累

原帖由 JoanneYung 於 15-11-19 發表
你這個積分係埋佢更新會籍前已有的?我在更新前都有成4仟幾分的,但今日去睇都得返0,剛剛打去問,要等佢覆 ...
我之前又係咁,唔見左好多分我係收到email先知幾多分,再上網check又係咁,其實我以為用左d分來續會,點知隔左個幾兩個星期,有email話我知最update既分,之前既分係返到 一係等一等,我估三聯仲整緊個systems未夠update

子爵府

引用:Quote:原帖由 JoanneYung 於 15-11-19 發表

原帖由 snoopyiu 於 15-11-19 發表
我之前又係咁,唔見左好多分我係收到email先知幾多分,再上網check又係咁,其實我以為用左d分來續 ...
雖有等等啦!今早打去問,又話會搵人覆我,到現在人地都收工了又冇覆

子爵府

引用:Quote:原帖由 snoopyiu 於 15-11-19 發表我

原帖由 JoanneYung 於 15-11-19 發表
雖有等等啦!今早打去問,又話會搵人覆我,到現在人地都收工了又冇覆
雖=唯有

男爵府

育兒性格勳章

引用:我張會員卡唔見咗,有差不多兩千分但補領要

原帖由 TOBY@-@ 於 15-11-19 發表
我張會員卡唔見咗,有差不多兩千分但補領要$50仲諗緊補唔補領好
唔知有冇記錯,而家好似買$300就入得會,過1500分只得$30書券,用$50補領倒蝕$20,即係要俾$20續會,以會員95折買$400就於呢個數目,補唔補領就要睇下自己會唔會多嘢買

大宅

我11月頭收到佢地email ,我再去舖頭問收銀員,話我得番$80.x 睇到我一舊雲, 明明10月尾減價時9xx 分。
今日中午去買野時,問佢有幾分,佢話有11xx 分,佢system 似係整番好。
好心佢地每次出單都出埋“累積積分”啦

子爵府

引用:我11月頭收到佢地email ,我再去舖頭問收銀

原帖由 bbchoi 於 15-11-20 發表
我11月頭收到佢地email ,我再去舖頭問收銀員,話我得番$80.x 睇到我一舊雲, 明明10月尾減價時9xx ...
我上個月有去買野,張單又係顯示會員資料咁,但又扣到會員折扣俾我的,昨天早上到現在電話都沒有覆我

子爵府

引用:Quote:原帖由 bbchoi 於 15-11-20 發表我11

原帖由 JoanneYung 於 15-11-20 發表
我上個月有去買野,張單又係顯示會員資料咁,但又扣到會員折扣俾我的,昨天早上到現在電話都沒有覆我

...
又係冇顯示才對,打漏字

子爵府

引用:我11月頭收到佢地email ,我再去舖頭問收銀

原帖由 bbchoi 於 15-11-20 發表
我11月頭收到佢地email ,我再去舖頭問收銀員,話我得番$80.x 睇到我一舊雲, 明明10月尾減價時9xx ...
我仲未知我d分去咗邊,成4000多的分

子爵府

上星期打了,到今日也沒有覆我,剛剛再打去問了!原來佢個網不知點解幫我開了第二個網上vip,所以我查唔到我vip卡的分,之後佢話幫我綁返落張卡度,我卡d仲係度

琥珀宮

首頁

尾頁

跳至