潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

引用:個supervisor覆左我,話個袋原來真係人地退

原帖由 billylaw 於 15-11-21 發表
個supervisor覆左我,話個袋原來真係人地退過,佢解釋話因為佢地d普通店員係睇唔到退貨記錄,話要superviso ...
我覺得唔係藉口, 如果個客冇問, 咁你個“普通”職員唔知情都算, 但個客係重複問咗好多次, 即係好在意呢個問題, 咁我諗你個“普通”職員點都要問下個有“password”睇到呢d咁“基本資料”既“高級”職員掛
佢呢個答案, 出自一家高級品牌既CS, 接受唔到, 應該要重新再train過

大宅

回覆:happytabo 的帖子

我都係咁講丫,我話問左咁多次,同埋你收番個袋個下,已經有人check漏左啦一來,依家個sa無再幫我confirm,又係錯,我話你咁大間公司,點可以咁架,你地唔係個d街邊鋪喎。。。好失望丫,我接受唔到,都幾大打激打開見到三塊膠布個下,幾震撼丫。。我對個袋咁大奇望

子爵府

回覆:billylaw 的帖子

我試過銀包內有收據添呀,肯定係used item呀,都係canton rd,由於個款已經冇乜貨,話要transfer再取,點知又係比番嗰個我,今次冇收據我點知?因我有抄低號碼呀,真係嬲,嗰次之後冇去買野⋯幾個月咁啦

金仔媽媽    發表於 15-11-23 15:52

大宅

回覆:nama 的帖子

下。。。咁都得丫?你有無投訴佢丫?咁大間公司,咁都得架?

大宅

回覆:nama 的帖子

我一個換一個,佢有新ge我先扲呢個去換番

大宅

公爵府

2018復活節勳章

咁過份㗎!
客唔想要用過嘅,仲要話係全新,呃人。
仲要求其到個袋退返來check 都唔check 吓就賣俾第二個。

大宅

呢個膠布牌子香港有冇呢 ? 如果冇係咪外國入口果時已經有人用過? 但無倫如何點講都好大問題 ! 不能接受.

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:cc woc 全新入面有膠布??

咁都得

禁止訪問

侯爵府

好過份喎

大宅

回覆:Melody511 的帖子

佢話個袋係個日朝早有人買左,中午已經退左番黎,但我唔信羅,如果我自己試袋,最多咪放電話,放包紙巾,鎖匙入去試,有乜可能會有膠布係入面丫,起碼都真係用過出左街啦我覺得。。。同埋重點係,個sa係答得好肯定話全新架,幾咁失望丫見到個三塊膠布,激屎我丫,講真,我買佢個牌子渣麻,真係買個袋黎用咩,激屎我啦完全係

複式洋房

咁都得!如果無膠布,都唔知係return喎
我剛買咗個classic ,都有些少唔安心....

大宅

回覆:micschan 的帖子

係丫。。。真係勁失望,我情願唔知丫真係,唉。。。

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

就算真係即日退,咁即係有賣過出去啦, 我覺得依D情況,你應該email去總公司 投訴……同埋我相信 D乜報物報 都會有興趣……

大宅

引用:個supervisor覆左我,話個袋原來真係人地退

原帖由 billylaw 於 15-11-21 發表
個supervisor覆左我,話個袋原來真係人地退過,佢解釋話因為佢地d普通店員係睇唔到退貨記錄,話要superviso ...
其實普通SA都check 到, 唔一定係 supervisor入password 先睇到, 同埋根本唔使打咩password架, 每一個袋都有獨一無二既sercial no, 根據sercial no 喺電腦一定睇到係return 貨品! 連上一手購買資料都睇到(如果香港購買) , 個 supervisor 呃你!
你記得抄低而家呢個袋既sercial no (喺袋入面有張貼紙) 同換番黎既袋check 下會唔會同一個, confirm 一定係新!
只可以講上一手處理return貨既SA真係好唔夠細心, 無check 清楚......放入倉當貨賣

大宅

回覆:klam19692004 的帖子

Yes! 佢地其實真係好怕投訴, 你打去CS 都已經令佢地好驚....

公爵府

點可以發生呢d 事……

別墅

引用:個人唔鐘意海港城CC態度真係好一般但SA拎去

原帖由 chiparadise 於 15-11-21 發表
個人唔鐘意海港城CC
態度真係好一般
但SA拎去用呢下真係好過份
我都覺得呢間態度好吳得!

別墅

咁大間公司有無搞錯呀?好離譜喎

首頁

尾頁

跳至