潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

CC服務又差咗!而家連品質都差,真係好失望。

大宅

回覆:mavisau 的帖子

我都覺得好無道理羅,有乜可能會要super入password先check到。。所以佢間鋪個經理覆左我,我都係話唔接受個解釋,叫佢搵個再大d經理覆我,廢事佢間鋪個經理夾埋再呃我,我都唔信check個袋係咪新會咁繁雜羅。。如果你同我講左return貨,我唔介意就話姐,我問得咁清楚,無可能接受丫我覺得,我一定追究到底架

大宅

回覆:Carolaa 的帖子

佢個經理,仲要同我講,話幫我call左個全新番黎。。我話,唔好意思,你唔係幫我,係你地做錯左,搞番掂件事,係你地呃我,俾我揭發左,你地要處理番。。唔好講到幫左我,我要唔該咁。。。唉,越講越激氣丫

wcpcelia    發表於 15-11-23 12:01

大宅

回覆:klam19692004 的帖子

佢地話星期二前會搵個大d ge經理覆我。。如果佢解釋再唔滿意,我會send e mail去羅。。。真係好失望丫,一見到個三塊膠布,眼都突埋

大宅

回覆:billylaw 的帖子

呢個係我第一個cc。。。我係c奶一個,萬四蚊買個袋仔對我黎講好貴架啦,我諗左好耐先決定買,估唔到會咁,真係好失望丫

大宅

回覆:mavisau 的帖子

我聽佢地覆我d態度又唔覺佢地好驚我個投喎。。。個supervisor 仲話,如果你真係以後都唔想用我地牌子都無辦法。。同埋,我地真係唔驚個袋賣唔出,唔雖要呃你。。之類呢d說話,令到我更激氣

子爵府

引用:我聽佢地覆我d態度又唔覺佢地好驚我個投喎

原帖由 billylaw 於 15-11-22 發表
我聽佢地覆我d態度又唔覺佢地好驚我個投喎。。。個supervisor 仲話,如果你真係以後都唔想用我地牌子都無辦 ...
問佢唔驚賣唔出貨,不過唔知佢驚唔驚年尾冇左份工呢?大公司件事搞大左一定搵員工祭旗嫁啦。咪bk 見 動新聞見囉

大宅

我聽佢地覆我d態度又唔覺佢地好驚我個投喎。。。個supervisor 仲話,如果你真係以後都唔想用我地牌子都無辦 ...
雖然某啲部分樓主鬧店的野我唔太認同,不過佢呢啲咁既回覆唔太要得,錄佢音啦,咁講野
其實早幾年我已經發現chanel 或其他名店常有講大話行為,所以佢地有咁既行為係唔出奇,佢地講野跟本唔可信

大宅

咁既態度完全接受唔到,係我一定唔放過佢

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:cc woc 全新入面有膠布??

真係第一次聽到,好過份!

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:佢個經理,仲要同我講,話幫我call左個全新

大宅

回覆:flyingrabbit 的帖子

咁咪呃完我一次又呃多我一次。。。我真係估唔到咁大間公會咁羅

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

CC覆樓主咁旣態度都得?講咩唔怕賣唔出個袋真係好過份,好聲好氣解決個客件事唔得既,咁寸態度真係冇諗過~CC真係要再train吓D人
中環D SA質數好好多

大宅

回覆:Kwonglyk 的帖子

其實佢都係好聲好氣,但係佢講個句野用好聲好氣講,我都覺得佢係串,同埋佢話真係無雖要呃你羅。。咁樣。。所以我唔同個間鋪d人講野啦,越講越激氣ge

大宅

個日我係去左半島個間先架,點知原來八點幾半島已經收左工,我同個fd先行去廣東道,我有朋友都提左我最好唔好去廣東道,點知就咁奶左野。。。唉

大宅

覆完又覆又再覆之後。。今日cs ge經理又再覆我啦,佢話sales係真係睇唔到件貨有無退過,要supervisor 先check到。。。that means,各位以後去cc買野,真係要小心d check,佢地d sa係唔會主動話你知件貨係退貨(因為佢都睇唔到),而如果你地問,都要叫佢搵supervisor confirm,佢答你唔係退,都唔代表真係全新,只係個sa以為係全新(因為佢睇唔到)。。。完~

禁止訪問

回覆:cc woc 全新入面有膠布??

大宅

karenwkw 發表於 15-11-23 01:51
我覺得好冇保障囉,我都曾經係依間舖買過錶嗰時仲話得返一隻!

...

得番一隻你可以唔買嫁! 佢迫你比錢?

大宅

引用:Quote:karenwkw+發表於+15-11-23+01:51+我

原帖由 Pokemon64 於 15-11-23 發表
得番一隻你可以唔買嫁! 佢迫你比錢?
我覺得唔係話帶番一隻有問題,而係咁大個品牌,係咪有責任話俾個客知件貨係退過?依家佢地情況係,你唔問,佢地唔會講,問左都唔代表會講喎

珍珠宮

引用:上次我海港城行街刮損咗,入CC問佢地攞膠布

原帖由 maggiejane 於 15-11-20 發表
上次我海港城行街刮損咗,入CC問佢地攞膠布都係俾呢個牌子膠布我。
不過正常個袋唔會有膠布送⋯

...

呢單堅好笑

首頁

尾頁

跳至