跳至

首頁

尾頁

大宅

囡囡就快生日啦, 我想用相片襟章來做小禮物, 請問各位 mani 有冇見過 la........我之前係 b/k 見過有人post 上去.......請幫忙, thanks.

大宅

go to search "2nd hand forum" for "貓姐"

i'd brought some before and which quite good and valuable

原文章由 KoB媽 於 2008-8-14 09:35 發表
囡囡就快生日啦, 我想用相片襟章來做小禮物, 請問各位 mani 有冇見過 la........我之前係 b/k 見過有人post 上去.......請幫忙, thanks.

CANNY's Blog 請按『個人網頁』

大宅

醒目開學勳章

hahaha.... 我都打算搵貓姐做襟章 for 928生日會 小禮物呀 !
而家設計緊, 所以問你bb名囉 !

原文章由 KoB媽 於 08-8-14 09:35 發表

大宅

wow, good idea....我都係咁諗囡囡生日會做小禮物, 但唔知製作需時呢......,

原文章由 必朱 於 08-8-14 12:05 發表
hahaha.... 我都打算搵貓姐做襟章 for 928生日會 小禮物呀 !
而家設計緊, 所以問你bb名囉 !

大宅

thx.........for your information

原文章由 carol666 於 08-8-14 11:44 發表
go to search "2nd hand forum" for "貓姐"

i'd brought some before and which quite good and valuable

大宅

as i remember, it seems foure days including by post

原文章由 KoB媽 於 2008-8-14 12:57 發表
wow, good idea....我都係咁諗囡囡生日會做小禮物, 但唔知製作需時呢......,

CANNY's Blog 請按『個人網頁』

首頁

尾頁

跳至