夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

本人睇過好多媽咪寫既事情+問題.... 但固唔到我自己終於都要係呢道向你地問番你地啦

我發現咗hb上過星期+昨天去咗新興basement間"太子銀座芬蘭浴"+ 6樓既唔知係????,請問有無先生知道呢間"太子銀座芬蘭浴"正唔正經架(你明我講什麼啦)? 又或者知道呢間6樓係??來架(唔知會唔會又係d什麼芬蘭浴呢?).......

男爵府

原文章由 姨花花 於 08-8-15 13:18 發表
本人睇過好多媽咪寫既事情+問題.... 但固唔到我自己終於都要係呢道向你地問番你地啦

我發現咗hb上過星期+昨天去咗新興basement間"太子銀座芬蘭浴"+ 6樓既唔知係????,請問有無先生知道 ...

很多外表是正經的場所,內裏可以不正經,你明嗎嗎?
最重要是你老公是怎的人
有捨必有得 有得必有失

珍珠宮

我發現咗hb上過星期+昨天去咗新興basement間"太子銀座芬蘭浴"+ 6樓既唔知係????,請問有無先生知道 ...

只記得2/F, 9/F 係雀會; 4/F係夜總會; 6/F...唔多記得!

咁樓主你自己有無問返C6去果到做咩呀?
好好過每一天......

翡翠宮

你試下出錢請一個信得過既男人去探下路囉

大宅

我答你, 係唔正經既

大宅

點解你會知佢去咗6樓呢? 如果有單就實知係咩野黎, 冇單你又點知佢去6樓呀??

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你有無直接問吓你老公呀, 可能佢去傾生意呢
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

複式洋房

上YAHOO search打新興6樓你會搵到好多資料, 不過講明我頭先search過D 資料會另你好唔開心的!!
我要做個好爸爸!!

子爵府

我睇左啦!

侯爵府

只可以話太子銀座唔會係正經既場
香港地好多骨場都唔會係正經架喇

子爵府

有次去9樓打麻雀,有一男一女(男中年,女後生),係4樓入黎,兩個好似唔識咁....個揸lift亞嬸好醒目咁幫佢地禁左6樓~之後佢地出左lift,個亞嬸話:一睇就知佢地上6樓啦~

大宅

原文章由 eunice23 於 08-8-16 12:36 發表
只可以話太子銀座唔會係正經既場
香港地好多骨場都唔會係正經架喇

正確....聽聞正經嗰d一早已經摺晒.....

子爵府

I ask my husband, he said 正經, is men & women 芬蘭浴,
6/F seem to karaoke.

複式洋房

所有話自己正經的,其實都有架部...

哼 最憎男人去呢D地方。

大宅

就算係唔正經o既地方,都可以做正經o既野...
我老公結婚前都有陪朋友去夜總會,有時仲叫埋我去tim,
原來同我想像中有出入.o個度好似karaoke咁,都係唱歌飲酒.(咁當然有小姐坐,仲可以去街街啦)
不過佢地成班人都係當karaoke咁玩,旨在多d人玩喎...
到而家結左婚,佢都係去過一次就無再去lu...話waste money..haha

翡翠宮

原文章由 NicoleTszChing 於 08-8-28 18:41 發表
就算係唔正經o既地方,都可以做正經o既野...
我老公結婚前都有陪朋友去夜總會,有時仲叫埋我去tim,
原來同我想像中有出入.o個度好似karaoke咁,都係唱歌飲酒.(咁當然有小姐坐,仲可以去街街啦)
不過佢地成班人都係當karaoke咁玩,旨在多d人玩喎...
到而家結左婚 ...

如果係做正經野,咁使乜去唔正經的地方姐

要飲酒可以落bar飲;要唱k可以去neway、greenbox,做乜一定要去夜總會姐???貪夜總會消費平咩???

大宅

我都有問過呢個問題,
佢地話成班麻甩佬去唱k好悶,有d女仔一齊玩會熱鬧d,開心d.

原文章由 小manman 於 08-8-28 19:19 發表

要飲酒可以落bar飲;要唱k可以去neway、greenbox,做乜一定要去夜總會姐???貪夜總會消費平咩???

複式洋房

哈哈

無錯無錯!!!
原文章由 小manman 於 08-8-28 19:19 發表

翡翠宮

原文章由 NicoleTszChing 於 08-8-28 20:25 發表
我都有問過呢個問題,
佢地話成班麻甩佬去唱k好悶,有d女仔一齊玩會熱鬧d,開心d.

唔好怪我講野直接,我覺得你老公係度講廢話囉!!!

如果係正經既,做乜一定要有女仔先開心呢???
仲要係夜總會d女仔喎mouth:
如果想有女仔開心d,咁約女同事or叫埋自己的另一半都得喇!!!
你老公咁講即係同夜總會d女仔飲酒唱k仲開心過同自己另一半喇!!!
咁有女仔比佢地攬攬鍚鍚,男人梗係開心d既,依架擺到明係成班男人去夜總會尋開心喇!!!

如果我老公咁樣同我講,我一定會

大宅

站o係女人o既立場,梗係唔想自己老公去呢d地方啦!!
但既然大家都知呢d係男人o既藉口,仲點解要咁嬲呢?
天下烏鴉一樣黑,個個男人都係咁~~
係正人君子去邊度玩都係正人君子,無要去滾o既,你睇到睇唔住...

首頁

尾頁

跳至