官方團購

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

原文章由 michtony 於 08-8-17 17:10 發表
咁團長可唔可以安排到呢個價錢, 或都更平的團購呢??

又或者請有dbs card 的媽咪幫手?

如果有 dinning club 會員卡都係用 $118 優惠卡可以買到架 !

子爵府

係咪就咁拎張dbs 卡去九龍酒店就可以買喇

原文章由 zitalin 於 08-8-17 23:59 發表
$118 係 8 件, 九龍酒店迷你酥皮奶黃月餅得一款, DBS 宣傳刊物印錯, 我仲試食了添! 味道唔錯!
http://hk.dbs.com/zh/consumer/creditcards/offersmonth/20080804_mooncake.html
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

大宅

Elaine Suen / 1 盒

別墅

團長:
  我都有DBS卡,可以自己訂,唔好意思,我都取消了!

謝謝Zitalin報料!

原文章由 nicolandavy 於 08-8-18 10:03 發表
Hi Zitalin,

收到你個PM. 唔該晒. 團長, 唔好意思, 請CANCEL 我的訂單啦. 因我有DBS CARD 可以自行訂購.

唔該晒!!!

nicolanday

大宅

elainesuen / 1 盒

ths!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

Same as me , I got DBS card, please cancel my order.

Thanks!
原文章由 kk_unique 於 08-8-18 16:10 發表
團長:
  我都有DBS卡,可以自己訂,唔好意思,我都取消了!

謝謝Zitalin報料!

大宅

1) amysome / 1盒
2) Klarie / 3 盒
3) kk unique / 2盒
4) fung1975 / 2盒
5) flo0602 / 4盒
6)bb女女/1盒
7)babychin / 2盒
8) tszyanbb / 1 盒
9)榛榛仔/2盒

子爵府

6)bb女女/1盒
7) babychin / 2盒
9) EuniceMaMa / 1盒

子爵府

6)bb女女/1盒
7) babychin / 2盒
9) EuniceMaMa / 1盒

禁止訪問

大宅

I'd better delete my order here.

1) Klarie / 3 盒
2) kk unique / 2盒
3) fung1975 / 2盒
4) flo0602 / 4盒
5)bb女女/1盒
6) babychin / 2盒
7) tszyanbb / 1 盒
8) EuniceMaMa / 1盒
9)榛榛仔/2盒

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

月餅,會不會太 舌甘?

咁.....寄支票+填form+回郵信封?
是否寄比我呀?
thanks

大宅

5)bb女女/1盒
9)榛榛仔/2盒
10)michtony/ 2盒

咁依家即係幾$$$一盒

"4. 以上團購項目之價錢及數量為產品供應商所提供,可能會不定期作出調整,價錢只供參考。"

我見價錢已由$128 減到$124, 係係仲可能會再減呢???

[ 本文章最後由 michtony 於 08-8-19 11:24 編輯 ]

別墅

5)bb女女/1盒
9)榛榛仔/2盒
11) janan / 3 盒

別墅

原文章由 janan 於 08-8-19 14:23 發表
5)bb女女/1盒
9)榛榛仔/2盒
11) janan / 3 盒 ...

12) jcbearlaw / 1盒

複式洋房

elsiesha 訂3盒

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

原文章由 elsiesha 於 08-8-20 14:34 發表

尚差三盒,各位猶疑未決的會員快點加把勁登記啦。

提提各位已登記的會員,請儘快寄出支票及回郵信封,以便我哋可進行處理團購餘下的工作。

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

原文章由 elsiesha 於 08-8-20 14:34 發表

提提各位已登記的會員,請儘快寄出支票及回郵信封,以便我哋可進行處理團購餘下的工作。

管理員

首頁
12345...6

尾頁

跳至