官方團購

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

YANHOMUM / 1 BOX

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

隊長呀, 隊長:

你可唔可以答下我先呢? (好似我地有我地問, 自己有門路就退出, 你有你自己講咁?!)
究竟係咪差3盒先可以攞到$124 呢個價 ???
抑或可以再平d?/
其實你地gather 左 d order, 找個有dbs card 的人幫手訂,
已經可以攞到$118的價啦!!!
依家即係幾 $$$ 呢?

zitalin:

謝謝你的info!!

[ 本文章最後由 michtony 於 08-8-22 09:59 編輯 ]

男爵府

陪月勳章

I'd better delete my order here. Due to I got DBS card.

1) Klarie / 3 盒
2) kk unique / 2盒
3) fung1975 / 2盒
4) flo0602 / 4盒
5)bb女女/1盒
6) babychin / 2盒
7) EuniceMaMa / 1盒
8)榛榛仔/2盒
9)michtony/ 2盒
10) janan / 3 盒 ...

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我想訂兩盒可以嗎

大宅

團長,
點解今日唔見左個訂購資料的?

請查看及等待你重新發表.

然後才能夠付款啊!

原文章由 YanHoMum 於 08-8-21 21:10 發表
YANHOMUM / 1 BOX

洋房

yuyu79~~~12 boxes

洋房

yuy79~~~12 boxes

洋房

yuyu79~~~12 boxes

子爵府

5)bb女女 / 1盒
7) tszyanbb / 1 盒
8) EuniceMaMa / 1盒
9)榛榛仔 / 2盒
10)michtony / 2盒
11) janan / 3 盒 ...
12) jcbearlaw / 1盒
13)elsiesha / 3盒
14)m--m / 2盒

子爵府

m--m / 2盒

大宅

係咪revise 緊個價?
仲會唔會平? 開左check 點退回$$?????

原文章由 michtony 於 08-8-22 09:56 發表
隊長呀, 隊長:

你可唔可以答下我先呢? (好似我地有我地問, 自己有門路就退出, 你有你自己講咁?!)
抑或可以再平d?/
其實你地gather 左 d order, 找個有dbs card 的人幫手訂, ...

複式洋房

5)bb女女 / 1盒
9)榛榛仔 / 2盒
12) jcbearlaw / 1盒
13)elsiesha / 3盒
14)m--m / 2盒

咁而家點呀?究竟可唔可以$118?
如果可以,我都會要2盒....
[

大宅

好媽媽勳章

麻煩幫我cancel order, 因為我夾到朋友一齊訂十盒, 咁已經有8折 = $118.40/盒, 唔該哂~

洋房

原文章由 bebemui 於 08-8-23 11:43 發表
5)bb女女 / 1盒
9)榛榛仔 / 2盒
...
mimibab1234/1盒

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

原文章由 michtony 於 08-8-23 10:47 發表
係咪revise 緊個價?
仲會唔會平? 開左check 點退回$$?????

價錢未有改變。如數量未達30盒,支票會透過你的回郵信封寄回給你。

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

原文章由 michtony 於 08-8-22 09:56 發表
隊長呀, 隊長:

抑或可以再平d?/
其實你地gather 左 d order, 找個有dbs card 的人幫手訂, ...

團購最低數量及價格未有改變。

管理員

原文章由 YanHoMum 於 08-8-22 16:34 發表
團長,
點解今日唔見左個訂購資料的?

請查看及等待你重新發表.

然後才能夠付款啊!

請參看#1資料。

管理員

原文章由 kwan0520 於 08-8-22 12:47 發表
我想訂兩盒可以嗎

請按#1的方法訂購月餅。

管理員

原文章由 kwan0520 於 08-8-22 12:47 發表
我想訂兩盒可以嗎

請按#1的方法訂購月餅。

首頁
12345...6

尾頁

跳至