自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴晚唔小心click錯左將相機個album delete,我見佢load緊果時已即時禁取消。之後無為意,頭先再禁入album突然無晒d相本身save 落sd card (無back up)有無達人教我仲有無機會拿番d相,可以recover到。。。。。千萬個感謝
(我用samsung手機)

伯爵府

引用:琴晚唔小心click錯左將相機個album+delete,

原帖由 yanyanyan910 於 15-12-05 發表
琴晚唔小心click錯左將相機個album delete,我見佢load緊果時已即時禁取消。之後無為意,頭先再禁入album突 ...
有冇Dropbox或類似呢d apps ? 如果真係冇,我知可以搵d專做recover 嘅公司做,但價錢就應該唔平

大宅

引用:Quote:原帖由 yanyanyan910 於 15-12-05 發

原帖由 濛查查 於 15-12-05 發表
有冇Dropbox或類似呢d apps ? 如果真係冇,我知可以搵d專做recover 嘅公司做,但價錢就應該唔平

...
我最終去左電腦鋪比左250蚊幫我recover d 相。。下次唔會再咁唔小心喇 anyway thanks

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+濛查查+於+15-12-05+發表有冇

原帖由 yanyanyan910 於 15-12-05 發表
我最終去左電腦鋪比左250蚊幫我recover d 相。。下次唔會再咁唔小心喇 anyway thanks

...
Regular 做backup la ,就算點小心,也有機會壞機或唔見電話。

子爵府

回覆 yanyanyan910 的帖子

比$可以 recover算好彩,用photobucket,一有 wifi,佢就自動 backup

大宅

引用:回覆 yanyanyan910 的帖子比$可以 recover

原帖由 Teletrend 於 15-12-05 發表
回覆 yanyanyan910 的帖子

比$可以 recover算好彩,用photobucket,一有 wifi,佢就自動 backup
係apps?
anyway經過今次會keep住back up當破財擋x囉。。。

子爵府

yanyanyan910 發表於 15-12-5 14:39
係apps?
anyway經過今次會keep住back up當破財擋x囉。。。
http://photobucket.com/

網上開 AOOUNT,再 DOWNLOAD埋個 APPS用。你可以摷下有不同網頁提供這類服務

大宅

引用:Quote:yanyanyan910 發表於 15-12-5 14:39

原帖由 Teletrend 於 15-12-05 發表
http://photobucket.com/

網上開 AOOUNT,再 DOWNLOAD埋個 APPS用。你可以摷下有不同網頁提供這類服務
Ok thanks

首頁

尾頁

跳至